Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
slodziakowa pisze:Przyznać się lekarzowi podczas zwijania się z bólu... Cóż, może da zwiększoną dawkę np majki lub zacznie się śmiać pod nosem 'cpunie jebany, cierp sobie teraz mamy przydział na leki hahaha' xD
bez głowy przyjdziesz, to cię wygonią xD
Bardzo proszę o powstrzymanie nabijania postów o niczym. Dziękuję. leiche
morfine ci dopiero podadza jak przyjdziesz z urwaną noga do szpitala ,nie za to że cie boli tylko za to ze przyszłaś z urwana noga prze pól miasta i nie wezwałaś pogotowia i nie przeszkodziłaś im w grze w pokera , to będzie nagroda za twój wysiłek ampułkę na dwa razy o ile pól tej ampułki gdzieś nie zniknie w krwi pielęgniarki co ci będzie zastrzyk robić ,bo ciecia są czyli pól narkotyków dla pacjentów pół służby zdrowia.
tramal retard + Neurotop retard. Neurotop przepisała mi psycholog, i bardzo dobrze, zna się na rzeczy, z 6mg klona/dzień zszedłem do 2.5-3mg z dnia na dzień i czuję ewidentną poprawę nastroju.
Do rzeczy. Tramal + karbamizyna = ? Jakieś interakcje?? Jeść - nie jeść..?
Pozdro
edit bo pierdolnąłem byka jak 150, sory :|
Już wiem dlaczego Karbamazepina została mi przepisana na odstawkę
Demoon » 24 cze 2010, 11:35
Karbamazepina wykazuje ogólne działanie indukujące na kompleks enzymów p-450. Osłabi.
Wysokich lotów..e...nodów :-p
Trzymaj się
Pisałeś jacok na poprzedniej stronie o podaniu tramalu po wypadku. A jak to ma się do wizyty u stomatologa.
Od roku nawalam tram co tydzień w dawkach minimum 800 do 1200 mg.
Wybieram się do stomatologa na kanałowe, czy znieczulenie ( takie jak zwykle podają ) może słabiej zadziałać lub wcale ??
:-) trochę się zaniepokoiłem gdy przeczytałem co napisałeś.
Dzięki z góry za odpowiedź.!
Jak się nie mylę, to do tego używa się znieczulenia miejscowego (jakiejś *kainy pewnie), więc opio chuja do tego mają. W ogóle się ich nie używa w stomatologii, chyba.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.