Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 30 / 0
Ktoś się orientuje, czy taki tiapryd, albo kwetiapina, jest dobrym wyborem na wyłączenie fazy po meth?
Przy amfetaminie kwetiapina była kiepskim pomysłem, udupiało ale serce szalało. Z resztą tu na forum później szukałem info na ten temat i gdzieś znalazłem wypowiedź forumowicza i link, że to niebezpieczne. Jak to się ma do mety
Czy lepiej klasycznie jak przy amph klony + odrobina alko?
  • 851 / 289 / 0
Kweta to alfa-1 bloker po zmieszaniu tych ze stimsami to jest wycisk dla serca. W takim przypadku warto mieć pod ręką nebilet (beta-bloker trzeciej generacji; inne się nie nadają bo są niebezpieczne w miksach ze stimsami), który uspokaja pracę serca w takiej sytuacji.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 4992 / 881 / 0
@Hash_Oil a orientujesz się jak bardzo szkodliwe jest zażywanie mety czy innych słabszych stymulantów gdy nebiwolol już bierze się codziennie?

I drugie pytanie czy inne beta-blokery 3 generacji się nadają czy jedynie nebiwolol jest wyjątkowy?

Długo miałem sprzeczne informację aż wkońcu się odważyłem wziąć stimy na nebiwololu i co ciekawe w ogóle nie było efektów ubocznych od strony układu sercowo-naczyniowego. Gdybym miał umiar to śmiem twierdzić że lepiej nawet sobie wziąć ten nebiwolol przed planowaną zabawą, natomiast ja umiaru nie mam. Nie będę pisał ile co i jak ale grubo przesadzam ostatnimi czasy i nabawiłem się pieczenie, kłucia w okolicach lewej łopatki. Mam nadzieję że to przejdzie jak się ogarnę.
  • 465 / 47 / 0
Z doświadczenia tych co walili B-K i Mete, co bardziej ryje zdrowie fizyczne, mam na myśli serducho itp ? Przy założeniu okazjonalnej zabawy oczywiście? O ile można mówić o okazjonalnej zabawie z metą, tego nie wiem, jeszcze nie testowałem
  • 1882 / 203 / 0
27 stycznia 2024serotoninowy pisze:
@Hash_Oil a orientujesz się jak bardzo szkodliwe jest zażywanie mety czy innych słabszych stymulantów gdy nebiwolol już bierze się codziennie?

I drugie pytanie czy inne beta-blokery 3 generacji się nadają czy jedynie nebiwolol jest wyjątkowy?

Długo miałem sprzeczne informację aż wkońcu się odważyłem wziąć stimy na nebiwololu i co ciekawe w ogóle nie było efektów ubocznych od strony układu sercowo-naczyniowego. Gdybym miał umiar to śmiem twierdzić że lepiej nawet sobie wziąć ten nebiwolol przed planowaną zabawą, natomiast ja umiaru nie mam. Nie będę pisał ile co i jak ale grubo przesadzam ostatnimi czasy i nabawiłem się pieczenie, kłucia w okolicach lewej łopatki. Mam nadzieję że to przejdzie jak się ogarnę.
Te wszystkie teorie o szkodliwości beta-blokerów ze stymulantami to chyba w 90-95% urban legends napompowane przez durnych ćpunów z tego forum. Przy waleniu fety, jak i nawet jak ostatnio próbowałem mety, jak mi coś nie odpowiada w pracy serducha, biorę ten demonizowany przez wszystkich Propranolol, i czuję się lepiej. Naprawdę kurwa, nieraz dobrze po prostu wziąć w celach profilaktycznych, albo właśnie kiedy zaczynamy się czuć nieprzyjemnie z powodu układu sercowo-naczyniowego. Na pewno nigdy mi się nie przytrafiło, żebym po wzięciu beta-blokera poczuł się gorzej, albo obsrał się w obawie o swoje życie

@odbytniczy1991

meta jest oficjalnie naukowo kardiotoksyczna, z kolei dużo ketonów nie zostało tak dobrze przebadanych jak chociażby klasyczne stymulanty. Do sporadycznego latania wybrałbym chyba mete, bez kitu. Z własnego doświadczenia natomiast twierdzę, że walenie beta-ketonów dużo gorsze dla serca niż mocne nadużywanie fety i to w bardzo długich ciągach
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 465 / 47 / 0
Dokładnie potwierdzam Twoje obserwacje na temat fety vs BK. Często lubię w małych dawkach sobie fete wytestować i przenigdy jeszcze nie miałem żadnych nieprzyjemnych objawów sercowo-naczyniowych. Z kolei, którego BK się nie dotknę a już w szczególności NEP to już po 3 dorzutce czuję nieprzyjemne objawy i nakręca się panika. Tylko to co jest fajniejsze w BK to jest to natychmiastowe zajebiste wejście, niestety trwa krótko. Noi racją BK są bardzo krótko na rynku w porównaniu z metą czy fetą i w przypadku wielu z nich nawet nie jest do końca znany mechanizm działania, niektóre to wyrzut a inne wychwyt zwrotny a inne chuj wie co jeszcze. A jeśli chodzi o beta-blokery na serduchowe jazdy to nie zależy też od konkretnego stymulantu ? Czy przy różnych stimach pomagało tak samo ?
  • 4992 / 881 / 0
@odbytniczy1991 chcesz zajebiste wejście to NEPa zvapuj to zobaczysz co to znaczy natychmiastowe wejście. Tylko ostrzegam że już nie ma odwrotu, już nigdy nie pomyślisz walnalbym kreskę tylko jak tylko będzie okazja to myśl będzie by waporyzowac. Strasznie uzależnia dlatego Cię ostrzegam. Zrobisz jak uważasz ale to jest taki przeskok pomiędzy kreska NEPa a złapaniem paru chmur jak z poloneza do bolidu F1.

@LiquidStranger no właśnie, ja długo nie miałem odwagi spróbować odkąd zaczalem się leczyć nebiwololem to wyczytałem tutaj że mozna umrzeć lub co gorsza zostać warzywem że się bałem. Wkoncu stestowalem i kompletny brak ubokow ze strony kardio.

Odnośnie amfetaminy to mnie strasznie porysowała, bardziej niż ketony od niej się zaczęło i ona wszystko spierdolila w moim życiu. Dlatego jakiś mam uraz i omijam, jakiś czas temu jednak spróbowałem i jakość to był śmiech na sali w porównaniu do tego co ja zażywałem przed era "kryształu i mefedrony". Odpuściłem. Wole się zaopatrzec w NEPa lub a-pihp których jakośc jest doskonałą, na prawdę stawiam 95% czystości minimum.

I zwały po amfie tez dużo większe miałem czy jazdy ale pewnie dlatego że jedyny uspokajacz jaki wtedy znałem to piwo które się średnio sprawdzało, teraz wiem jak reagować jak przedobrze i mam dość posiadam apteczkę psychotropów by się ratować.
  • 465 / 47 / 0
Przyznam się szczerze że jestem za leniwy na vapowanie i nie bardzo to ogarniam jak to dobrze zrobić , poza tym waląc w kipe mam dyskrecje w kibelku . Jakiekolwiek dymy czy coś będzie bardziej przypałowe. Ale jak to mówią , nigdy nie mów nigdy .
  • 4992 / 881 / 0
@odbytniczy1991 to jest proste jak budowa cepa, ale nie będę Ci mówil jak to zrobić. Lepiej dla Ciebie. Heh, lenistwo to grzech ale w tym przypadku popłaca :)
  • 4 / 1 / 0
@odbytniczy1991 jak zaczniesz vapo/IV mety czy BK to możesz się mocno uzależnić od samego wejścia. Co do rycia dekla i organizmu, chyba lepiej pozostać przy przebadanych klasykach jak metaamfetamina.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".