Przy amfetaminie kwetiapina była kiepskim pomysłem, udupiało ale serce szalało. Z resztą tu na forum później szukałem info na ten temat i gdzieś znalazłem wypowiedź forumowicza i link, że to niebezpieczne. Jak to się ma do mety
Czy lepiej klasycznie jak przy amph klony + odrobina alko?
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
I drugie pytanie czy inne beta-blokery 3 generacji się nadają czy jedynie nebiwolol jest wyjątkowy?
Długo miałem sprzeczne informację aż wkońcu się odważyłem wziąć stimy na nebiwololu i co ciekawe w ogóle nie było efektów ubocznych od strony układu sercowo-naczyniowego. Gdybym miał umiar to śmiem twierdzić że lepiej nawet sobie wziąć ten nebiwolol przed planowaną zabawą, natomiast ja umiaru nie mam. Nie będę pisał ile co i jak ale grubo przesadzam ostatnimi czasy i nabawiłem się pieczenie, kłucia w okolicach lewej łopatki. Mam nadzieję że to przejdzie jak się ogarnę.
27 stycznia 2024serotoninowy pisze: @Hash_Oil a orientujesz się jak bardzo szkodliwe jest zażywanie mety czy innych słabszych stymulantów gdy nebiwolol już bierze się codziennie?
I drugie pytanie czy inne beta-blokery 3 generacji się nadają czy jedynie nebiwolol jest wyjątkowy?
Długo miałem sprzeczne informację aż wkońcu się odważyłem wziąć stimy na nebiwololu i co ciekawe w ogóle nie było efektów ubocznych od strony układu sercowo-naczyniowego. Gdybym miał umiar to śmiem twierdzić że lepiej nawet sobie wziąć ten nebiwolol przed planowaną zabawą, natomiast ja umiaru nie mam. Nie będę pisał ile co i jak ale grubo przesadzam ostatnimi czasy i nabawiłem się pieczenie, kłucia w okolicach lewej łopatki. Mam nadzieję że to przejdzie jak się ogarnę.
@odbytniczy1991
meta jest oficjalnie naukowo kardiotoksyczna, z kolei dużo ketonów nie zostało tak dobrze przebadanych jak chociażby klasyczne stymulanty. Do sporadycznego latania wybrałbym chyba mete, bez kitu. Z własnego doświadczenia natomiast twierdzę, że walenie beta-ketonów dużo gorsze dla serca niż mocne nadużywanie fety i to w bardzo długich ciągach
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
@LiquidStranger no właśnie, ja długo nie miałem odwagi spróbować odkąd zaczalem się leczyć nebiwololem to wyczytałem tutaj że mozna umrzeć lub co gorsza zostać warzywem że się bałem. Wkoncu stestowalem i kompletny brak ubokow ze strony kardio.
Odnośnie amfetaminy to mnie strasznie porysowała, bardziej niż ketony od niej się zaczęło i ona wszystko spierdolila w moim życiu. Dlatego jakiś mam uraz i omijam, jakiś czas temu jednak spróbowałem i jakość to był śmiech na sali w porównaniu do tego co ja zażywałem przed era "kryształu i mefedrony". Odpuściłem. Wole się zaopatrzec w NEPa lub a-pihp których jakośc jest doskonałą, na prawdę stawiam 95% czystości minimum.
I zwały po amfie tez dużo większe miałem czy jazdy ale pewnie dlatego że jedyny uspokajacz jaki wtedy znałem to piwo które się średnio sprawdzało, teraz wiem jak reagować jak przedobrze i mam dość posiadam apteczkę psychotropów by się ratować.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".