Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 3732 / 45 / 0
Ja jestem wjebana, nie przecze. Nie moge dluzej bronic politoksykomanii (jak Tomek) jako jednynego slusznego wyjscia. Porobowalam wyjsc z opio dysocjantami, co zaowocowalo wariatkowem, rozdzieleniem od partnera zyciowego, z ktorym potykalismy sie o zycie razem juz szosty rok. Nie wiem, czy zasluzylam na to, ale wiem, ze kiedy los sie uwezmie, to ciska wszystkim, co ma pod reka. Zazwyczaj jest to gowno. Wiec wyglada na to, ze zostalam sama. Mam nawet problem, ze znalezieniem psychiary - nie odbiera telefonu i prawdopodobnie nie akceptuje mojego ubezpieczenia. Choc jest drogie. A ja pieniedzy nie mam. Nie powinnam nawet, choc ufam sobie na tyle, ze predzej poszlabym oddac swoje zycie bogu, niz walnela kolejny raz heroine. Nie po tym, jak jedyna osoba, ktora kocham umierala na moich oczach.

Pewnie chuj Was to obchodzi, to nie jest moje miejsce, ale opiatowcy sa dosc depresyjni, z tego, co zaobserwowalam przez te lata, kiedy tu pisalam. Zawsze kontestowalam wszystko i choc uzaleznienie od opio nie jest moim najwiekszym problemem, to wszystko zaczelo sie pierdolic, kiedy uzyskalam dostep do H. I kazdy rzyga moralami. Wiecie, jak to sie moze skonczyc, a ja na ten moment jestem kolejnym przykladem, smutnym. I choc nie biore. Znalazlam 20 mg diazepami - czekamy na decyzje sadu najwyzszego. Znalazlam heroine w strzykawce - wyrzucilam. Znalazlam 3-MeO-PCP w strzykawce - wyrzucilam. Makiware na kuchence - wyrzucilam. Ale czy bylo warto? Powoli sklaniam sie ku tezie, ze ni chuj. :-(
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 320 / 5 / 0
Nie było warto, ale nie martw się - życie i tak się nie opłaca. :emo:
Pewnie, dlatego jest bezcenne.
I chujowe, na trzeźwo :-)
  • 3732 / 45 / 0
Teraz juz i ja doszlam do tego wniosku. Wiec pewnie sobie ulze, bo z tego napiecia, ktos pierdolnie ze szczescia i choc jestem Czlowiekiem ze Stali, to teraz mnie to wali, bo jestem na fali. Coz, normalnie wrzucam 80 mg diazepamu, ale kiedy darowanej zabie zagladnie sie do pyska, a ta ochoczo oddaje tabletki, to nalezy jej sie buzi. Nie zmienila sie w ksiecia, ale z dwojga zlego, juz ja zrobie lepszy pozytek z tych tabletek.
CosmoDo pisze:
  • 742 / 12 / 0
Ale tutaj deprrsyjny nastrój... Zobaczycie "jeszcze będzie przepiękne, jeszcze będzie normalnie" ( gdy się zacznie zimowe grzanie ) ;)
  • 839 / 69 / 0
Mam wrażenie, że to ja zaczęłam ten smutny maraton swoim wczorajszym marudzeniem. Ale mam nadzieję, że to nie ja jednak. trolololo
Zmieniając temat, jak tam pogoda, kotełki? U mnie jest miliard stopni. Nie jestem pewna, czy mam ochotę się zgrzać przy takiej patelni. Na stimsy to to na pewno najlepsza pogoda nie jest.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3732 / 45 / 0
Systematycznie go wokol siebie rozsiewam. Choc miewam i niezly ubaw z samej siebie. BTW. to, o co Kosmo Cie prosil, lub nie zdarzyl juz nieaktualne.

grzeje jak chOj. duszno i wszyscy swieci baluja w niebie. mam w domu dwa relikty z opierdalania makowych dzialek - dwa krasnale. stoja one teraz u mnie w kuchni i wodza za mna oczami, kiedy odbijam sie od scian. jebane gowna, nie cierpie figurek, ale juz mam na nie pomysl. :diabolic:
CosmoDo pisze:
  • 320 / 5 / 0
U mnie cały czas pada.
  • 742 / 9 / 0
@up Nareszcie się trochę chłodniej zrobiło i da sę żyć i grzać...
  • 839 / 69 / 0
No nie wiem, mój termometr pokazuje 38,6 stopnia. W CIENIU. Coś mi się wydaje, że dopiero o 23 odważę się wyjść z domu. Z drugiej strony nie chcę rwać maków w ciemnościach i nie mam antyhistamin. To są prawdziwe probemy :emo:
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1041 / 4 / 0
Co ja dzisiaj odjebałam. Się kody zachciało. Patrzę, chmura spora, będzie lało. Ale może przejdzie bokiem, może zdążę, no nic - jadę. Tak, postanowiłam się przejechać rolkami na drugi koniec miasta do całodobowej. No i prawie mi się udało. Prawie... W połowie drogi powrotnej jednak lunęło. Do tego kurewski wiatr, który mnie na wszystkie strony rzucał. Przypominam, że jechałam rolkami (nie czuję się na nich jakoś bardzo pewnie) i to po mieście, po nierównych chodnikach, przez przejścia dla pieszych itd. Parę razy się wypierdoliłam, połamałam parasol, rozjebałam rękę, ostatecznie końcowy odcinek postanowiłam przejść boso. Dotarłam przemoczona, poobcierana, a po drodze gdzieś jeszcze zgubiłam trzy tabletki. Jakby tego wszystkiego było mało, to pogrzało średnio. A 5 minut po moim powrocie "burza" się skończyła...
Zablokowany
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.