Pewnie chuj Was to obchodzi, to nie jest moje miejsce, ale opiatowcy sa dosc depresyjni, z tego, co zaobserwowalam przez te lata, kiedy tu pisalam. Zawsze kontestowalam wszystko i choc uzaleznienie od opio nie jest moim najwiekszym problemem, to wszystko zaczelo sie pierdolic, kiedy uzyskalam dostep do H. I kazdy rzyga moralami. Wiecie, jak to sie moze skonczyc, a ja na ten moment jestem kolejnym przykladem, smutnym. I choc nie biore. Znalazlam 20 mg diazepami - czekamy na decyzje sadu najwyzszego. Znalazlam heroine w strzykawce - wyrzucilam. Znalazlam 3-MeO-PCP w strzykawce - wyrzucilam. Makiware na kuchence - wyrzucilam. Ale czy bylo warto? Powoli sklaniam sie ku tezie, ze ni chuj. :-(
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Pewnie, dlatego jest bezcenne.
I chujowe, na trzeźwo :-)
Zmieniając temat, jak tam pogoda, kotełki? U mnie jest miliard stopni. Nie jestem pewna, czy mam ochotę się zgrzać przy takiej patelni. Na stimsy to to na pewno najlepsza pogoda nie jest.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
grzeje jak chOj. duszno i wszyscy swieci baluja w niebie. mam w domu dwa relikty z opierdalania makowych dzialek - dwa krasnale. stoja one teraz u mnie w kuchni i wodza za mna oczami, kiedy odbijam sie od scian. jebane gowna, nie cierpie figurek, ale juz mam na nie pomysl. :diabolic:
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.