Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1682 / 271 / 0
Z antydepresantów żaden lek na fobię społeczną nie pomagał mi tak jak obecnie duloksetyna.
  • 2814 / 365 / 0
To skoro duloksetyna Ci pomaga w jakiś sposób to w czym problem ? Czy już poprostu musisz dawki zwiększać by efekt był ten sam czy poprostu juz przestaje działać ?
  • 1682 / 271 / 0
Ale ja nie napisałem że jest jakiś problem, może trochę krzywo to ująłem xd. Chodziło o to że duloksetyna najbardziej mi pomaga i dlatego wciąż ją biorę, w stałej dawce 60 mg.
  • 1306 / 261 / 0
On myślał, że jesteś autorem tego posta i pierwszy wpis też należał do ciebie. Uspokój się. Czemu jesteś niespokojny? Masz jakiś problem? (żart) %-D
Duloksetyna jest bardzo dobra, zgadzam się.
  • 2302 / 399 / 0
nie ma leku na nerwicę, jest tylko na depresję.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 367 / 0
takiego zjebania sie nie da "wyleczyc", bo tak juz jestes zbudowany i tak sie urodziles i doszedles do wieku obecnego. Oczywiscie moze samo minac po srednio 10 latach, co nie jest dlugo bardzo.
Na to co piszesz, to codziennie mozna brac sertraline. Xanaxu i tym podobnych codziennie brac NIE MOZESZ, bo ci sie pogorszy i to znacznie a zejscie z tego trwa pol roku i do tego nie schodzi do konca.
  • 5238 / 931 / 0
Siemano co byście polecili na motywację, rozruch? Przerobiłem escitalopram, coaxil, wenle. Myślę, że tylko coś mocnego mi pomoże.
Myślę o sertralinie.
Będę brał teleporade więc wizyta w ograniczonej formie.
@midhy mam podobne objawy.
sertralina, wellburtin są z tych aktywizujących.
Przed ćpanie nie miałeś problemów?
Bo aż dziwne takie uboki po w sumie nie hardcorowym cpaniu i stażu.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 911 / 207 / 1
Bierz sertralinę. Jak w miesiąc nie da rady, to dulo.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 21 / 2 / 0
25 października 2020ledzeppelin2 pisze:
Siemano co byście polecili na motywację, rozruch? Przerobiłem escitalopram, coaxil, wenle. Myślę, że tylko coś mocnego mi pomoże.
Myślę o sertralinie.
Będę brał teleporade więc wizyta w ograniczonej formie.
@midhy mam podobne objawy.
sertralina, wellburtin są z tych aktywizujących.
Przed ćpanie nie miałeś problemów?
Bo aż dziwne takie uboki po w sumie nie hardcorowym cpaniu i stażu.
Przed trampkiem/zolpi nigdy nie miałem takich objawów. Zawsze co prawda dopiero "budziłem" się po południu po 4 kawie ale szczęka/ wzrok/ myślenie zawsze było 10/10. Dopiero w czerwcu zdecydowałem się odstawić całkowicie zolpidemy więc zszedłem do 1 tab, zwiększyłem trampka do 37.5mg co 4-5h żeby móc pracować bo spałem max 4-5h.
W pewnym momencie się wszystko zesrało:
- Pierwsze 3 dni miałem efekt boga, potem lekką depresje (nic mi się nie chciało, nic mnie nie cieszyło) i po tygodniu przeszło. Zostały tylko problemy oczne i z myśleniem.
- Odstawiłem trampka
- Odstawiłem zolpi
- Reszta jak wyżej, objawy się raczej pogłębiają
Zastanawiam się czy to trampek (nawet w takich ilościach) nie uszkodził mi trwale czegoś w głowie.
Porozmawiam o sertralinie i dulo.
Teraz chodzi mi tylko o "usunięcie" objawów ale wydaje mi się, że to tak nie działa jak ibuprofen na ból głowy więc będę musiał wybrać jeden lek i przyjąć wszystkie jego "dodatkowe" efekty.
  • 127 / 18 / 0
A moze kierunek to okulista ? Bo objawy nietypowe
Uważaj jak tańczysz :liść:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.