Duloksetyna jest bardzo dobra, zgadzam się.
Na to co piszesz, to codziennie mozna brac sertraline. Xanaxu i tym podobnych codziennie brac NIE MOZESZ, bo ci sie pogorszy i to znacznie a zejscie z tego trwa pol roku i do tego nie schodzi do konca.
Myślę o sertralinie.
Będę brał teleporade więc wizyta w ograniczonej formie.
@midhy mam podobne objawy.
sertralina, wellburtin są z tych aktywizujących.
Przed ćpanie nie miałeś problemów?
Bo aż dziwne takie uboki po w sumie nie hardcorowym cpaniu i stażu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 października 2020ledzeppelin2 pisze: Siemano co byście polecili na motywację, rozruch? Przerobiłem escitalopram, coaxil, wenle. Myślę, że tylko coś mocnego mi pomoże.
Myślę o sertralinie.
Będę brał teleporade więc wizyta w ograniczonej formie.
@midhy mam podobne objawy.
sertralina, wellburtin są z tych aktywizujących.
Przed ćpanie nie miałeś problemów?
Bo aż dziwne takie uboki po w sumie nie hardcorowym cpaniu i stażu.
W pewnym momencie się wszystko zesrało:
- Pierwsze 3 dni miałem efekt boga, potem lekką depresje (nic mi się nie chciało, nic mnie nie cieszyło) i po tygodniu przeszło. Zostały tylko problemy oczne i z myśleniem.
- Odstawiłem trampka
- Odstawiłem zolpi
- Reszta jak wyżej, objawy się raczej pogłębiają
Zastanawiam się czy to trampek (nawet w takich ilościach) nie uszkodził mi trwale czegoś w głowie.
Porozmawiam o sertralinie i dulo.
Teraz chodzi mi tylko o "usunięcie" objawów ale wydaje mi się, że to tak nie działa jak ibuprofen na ból głowy więc będę musiał wybrać jeden lek i przyjąć wszystkie jego "dodatkowe" efekty.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.