:D Do tego przeczytałem ostatnie strony książki która pomogła mi za pierwszym razem "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie - Carr Allen".
Pamietam ze tabletki mi sporo pogly i kudzuroot.To sproszkowany korzen takiej rosliny ktora pomaga rzucic uzywki.
31 sierpnia 2018pablosss pisze: Ja polecam e-papierosa z liquidem CBD bez zawartości nikotyny. CBD zniweluje rozdrażnienie i złe samopoczucie, pomoże zasnąć i ogólnie się zrelaksować. Po prostu w momencie chęci na papierosa sięgnąć po e-fajkę z CBD.
A co do tematu, jak ktoś chce rzucić i walczy z tym, a głównym czynnikiem motywacyjnym jest kasa, polecam przejść na e-papierosy. Nasycicie się nikotyną za grosze.
02 września 2018guccilui pisze:Co to jest CBD? Ja palę e-papierosy i planuję zmienić liquidy na te z mniejszą zawartością nikotyny, obecnie palę 12ki. Na cbd najlepiej przejść już z najmniejszych liquidów, czy można bezpośrednio z mocniejszych?31 sierpnia 2018pablosss pisze: Ja polecam e-papierosa z liquidem CBD bez zawartości nikotyny. CBD zniweluje rozdrażnienie i złe samopoczucie, pomoże zasnąć i ogólnie się zrelaksować. Po prostu w momencie chęci na papierosa sięgnąć po e-fajkę z CBD.
A co do tematu, jak ktoś chce rzucić i walczy z tym, a głównym czynnikiem motywacyjnym jest kasa, polecam przejść na e-papierosy. Nasycicie się nikotyną za grosze.
CBD : https://pl.wikipedia.org/wiki/Kannabidiol
PS: dziś 14 dzień bez e-fajki, póki co zanosi się na sukces, chociaż trudne momenty wciąż się pojawiają.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.