:D Do tego przeczytałem ostatnie strony książki która pomogła mi za pierwszym razem "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie - Carr Allen".
Pamietam ze tabletki mi sporo pogly i kudzuroot.To sproszkowany korzen takiej rosliny ktora pomaga rzucic uzywki.
31 sierpnia 2018pablosss pisze: Ja polecam e-papierosa z liquidem CBD bez zawartości nikotyny. CBD zniweluje rozdrażnienie i złe samopoczucie, pomoże zasnąć i ogólnie się zrelaksować. Po prostu w momencie chęci na papierosa sięgnąć po e-fajkę z CBD.
A co do tematu, jak ktoś chce rzucić i walczy z tym, a głównym czynnikiem motywacyjnym jest kasa, polecam przejść na e-papierosy. Nasycicie się nikotyną za grosze.
02 września 2018guccilui pisze:Co to jest CBD? Ja palę e-papierosy i planuję zmienić liquidy na te z mniejszą zawartością nikotyny, obecnie palę 12ki. Na cbd najlepiej przejść już z najmniejszych liquidów, czy można bezpośrednio z mocniejszych?31 sierpnia 2018pablosss pisze: Ja polecam e-papierosa z liquidem CBD bez zawartości nikotyny. CBD zniweluje rozdrażnienie i złe samopoczucie, pomoże zasnąć i ogólnie się zrelaksować. Po prostu w momencie chęci na papierosa sięgnąć po e-fajkę z CBD.
A co do tematu, jak ktoś chce rzucić i walczy z tym, a głównym czynnikiem motywacyjnym jest kasa, polecam przejść na e-papierosy. Nasycicie się nikotyną za grosze.
CBD : https://pl.wikipedia.org/wiki/Kannabidiol
PS: dziś 14 dzień bez e-fajki, póki co zanosi się na sukces, chociaż trudne momenty wciąż się pojawiają.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.