"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
It's not going to be fun.
17 września 2024ledzeppelin2 pisze: Sprawdz. Dla mnie zbyt zamulajaca jest morfina.
Jakis taki niedojebany po niej sie czuje I na maksa jakis nieogar sie wlacza .
Za drugim razem dostałem liścia pentozacyny zamiast morfiny, a tabletki - tak, zgadliście - niby legitne MST200. Pewnie gdzieś z Indii ktoś motał albo sam takie dostał i myślał, że to MST. Swoją drogą zastanawiające jest, że przyrządzało się to tak samo jak turkusy, czyli na łychę i ściągnąć wosk a reszta w kabel, więc jest to dla mnie jeszcze bardziej abstrakcyjne (pod każdym względem, zwłaszcza produkcyjno-ekonomicznym) niż powyższe. Może w Polsce więcej osób się na takie coś nadziało, ale nawet nie chce im się z tego powodu wkurwiać i dalej lecą na normalnych MST-kach.
Kurwa, narobiliście mi ciśnienia, spierdalam po Thiocodin.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
24 września 2024Merx pisze: @bestolafeu a za lat kilka wrzody w żołądku i inne problemy, czego nie życzę, ale zastanów się czy dla samego zdrowia warto siedzieć w kodzie.
To inna historia, że gadam z bogiem o piekle
Inna, że śmigam ostro, bo nie wiem, jak wcisnąć heble
Inna, że trzymam fason, a jestem jak małolat we mgle
Ale to kurwa nie Wembley, a życie to nie fair play
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
To nie jest skierowane do kogokolwiek z tego wątku. Taka luźna myśl
Przeniesiono z ogólnego @V44
Przeniesiono z ogólnego @V44
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie wywoływałem Cię do tablicy ani nie chcialem żeby Ci się zrobiło przykro :).
Ze nie wlewam hektolitrow alko
Tak to szla cwiara wodki na start czasem
A to kosst duzej paczki thio ktora juz zapewnia zabawe
A skret ? Pij miesiac dzien w dzien pol litra wòdy
Nastepny kiesiac bierz powiedzmy 2 x 16 tabs kody . To i tak spora dawka !
I po czym lepiej będziesz funkcjonował ?
Po
Miesiac na wodzie pol litry to juz ryzyko szpitala
A tutaj spokojnie w domu jak grypę odchorujesz
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.