"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
It's not going to be fun.
17 września 2024ledzeppelin2 pisze: Sprawdz. Dla mnie zbyt zamulajaca jest morfina.
Jakis taki niedojebany po niej sie czuje I na maksa jakis nieogar sie wlacza .
Za drugim razem dostałem liścia pentozacyny zamiast morfiny, a tabletki - tak, zgadliście - niby legitne MST200. Pewnie gdzieś z Indii ktoś motał albo sam takie dostał i myślał, że to MST. Swoją drogą zastanawiające jest, że przyrządzało się to tak samo jak turkusy, czyli na łychę i ściągnąć wosk a reszta w kabel, więc jest to dla mnie jeszcze bardziej abstrakcyjne (pod każdym względem, zwłaszcza produkcyjno-ekonomicznym) niż powyższe. Może w Polsce więcej osób się na takie coś nadziało, ale nawet nie chce im się z tego powodu wkurwiać i dalej lecą na normalnych MST-kach.
Kurwa, narobiliście mi ciśnienia, spierdalam po Thiocodin.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
24 września 2024Merx pisze: @bestolafeu a za lat kilka wrzody w żołądku i inne problemy, czego nie życzę, ale zastanów się czy dla samego zdrowia warto siedzieć w kodzie.
To inna historia, że gadam z bogiem o piekle
Inna, że śmigam ostro, bo nie wiem, jak wcisnąć heble
Inna, że trzymam fason, a jestem jak małolat we mgle
Ale to kurwa nie Wembley, a życie to nie fair play
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
To nie jest skierowane do kogokolwiek z tego wątku. Taka luźna myśl
Przeniesiono z ogólnego @V44
Przeniesiono z ogólnego @V44
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie wywoływałem Cię do tablicy ani nie chcialem żeby Ci się zrobiło przykro :).
Ze nie wlewam hektolitrow alko
Tak to szla cwiara wodki na start czasem
A to kosst duzej paczki thio ktora juz zapewnia zabawe
A skret ? Pij miesiac dzien w dzien pol litra wòdy
Nastepny kiesiac bierz powiedzmy 2 x 16 tabs kody . To i tak spora dawka !
I po czym lepiej będziesz funkcjonował ?
Po
Miesiac na wodzie pol litry to juz ryzyko szpitala
A tutaj spokojnie w domu jak grypę odchorujesz
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.