"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
It's not going to be fun.
17 września 2024ledzeppelin2 pisze: Sprawdz. Dla mnie zbyt zamulajaca jest morfina.
Jakis taki niedojebany po niej sie czuje I na maksa jakis nieogar sie wlacza .
Za drugim razem dostałem liścia pentozacyny zamiast morfiny, a tabletki - tak, zgadliście - niby legitne MST200. Pewnie gdzieś z Indii ktoś motał albo sam takie dostał i myślał, że to MST. Swoją drogą zastanawiające jest, że przyrządzało się to tak samo jak turkusy, czyli na łychę i ściągnąć wosk a reszta w kabel, więc jest to dla mnie jeszcze bardziej abstrakcyjne (pod każdym względem, zwłaszcza produkcyjno-ekonomicznym) niż powyższe. Może w Polsce więcej osób się na takie coś nadziało, ale nawet nie chce im się z tego powodu wkurwiać i dalej lecą na normalnych MST-kach.
Kurwa, narobiliście mi ciśnienia, spierdalam po Thiocodin.
24 września 2024Merx pisze: @bestolafeu a za lat kilka wrzody w żołądku i inne problemy, czego nie życzę, ale zastanów się czy dla samego zdrowia warto siedzieć w kodzie.
To inna historia, że gadam z bogiem o piekle
Inna, że śmigam ostro, bo nie wiem, jak wcisnąć heble
Inna, że trzymam fason, a jestem jak małolat we mgle
Ale to kurwa nie Wembley, a życie to nie fair play
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
To nie jest skierowane do kogokolwiek z tego wątku. Taka luźna myśl
Przeniesiono z ogólnego @V44
Przeniesiono z ogólnego @V44
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie wywoływałem Cię do tablicy ani nie chcialem żeby Ci się zrobiło przykro :).
Ze nie wlewam hektolitrow alko
Tak to szla cwiara wodki na start czasem
A to kosst duzej paczki thio ktora juz zapewnia zabawe
A skret ? Pij miesiac dzien w dzien pol litra wòdy
Nastepny kiesiac bierz powiedzmy 2 x 16 tabs kody . To i tak spora dawka !
I po czym lepiej będziesz funkcjonował ?
Po
Miesiac na wodzie pol litry to juz ryzyko szpitala
A tutaj spokojnie w domu jak grypę odchorujesz
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.