Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
No to muszę wam powiedzieć ze Mój Ciąg ZACZĄŁ się na dobre :-D !
Wczoraj pojechałem i kupiłem takiego KOZAKA ze złożyłem się w pół %-D Nie siedzę teraz chwilowo w Wawie na stałe wiec kupiłem sobie 12 ćwiar zeby nie jeździć dziś tylko oczy otowrzyłem i od razu puknąłem narazie nie wale ostro ćwiara na dzien starcza ale pewnie z tydzien i trzeba wiecej bedzie .. ale to kazdy zna i sam wiem jak jest wiec mniejsza o to ... Na szczęscie na dniach wracam do swojego mieszkania w Warszawie i bardzo się z tego ciesze bo chociaż blisko bede miał po materiał %-D
Kurcze nie wiedziałem ze taki klepak jest na Wawce ... Ostro mnie porobił i wczoraj i dziś tak samo OSTRO !!!
Ale bardzo się z tego ciesze ze wraca wszystko do normy .. :-) :-)
No i co najważniejsze po prawie normalnej cenie mozna kupić ćwiare ... A dokładniej mówiąc jest juz po 55 zł dla stałych bywalców.. A dla reszty chłopaczyna puszcza po 60 zł Ale na dniach z tego co wiem mówił ze bedzie dla wszystkich po 50 zł tak jak wcześniej ..
No i wiem czemu skoczyły ceny wtedy miecha temu tak z dnia na dzien o 20 zł ale tego na forum nie napisze....
Zresztą było mineło najważniejsze ze wraca do normy właściwie to juz wróciło !!!
Polecam wszystkim tym co mieli sobie jechać po materiał ze jest teraz po co jechać !!! Warto naprawde !!!
Kurcze teraz boje się ze jak juz miną te 2-3 michy (nie wiem ile jeszcze dokładnie ale coś koło tego planuje grzać i pozniej skonczyć na jakis czas znowu) ale boje się tego ze właśnie nie opamiętam się na 2-3 miechach i znowu sobie zafunduje 2 lata osstego grzania !
Ale tego nikt nie wiem jak to bedzie wiec okaże się to dopiero za jakiś czas ... %-D
Sorry ze tak się rozpisałem ale jestem w stanie Błogosławionym ostro zgrzanym hehe Ledwo co widze na oczy cały czas łapie przysypki !
kurwa ale to zajebiście jest tak grzać sobie po takiej przerwie haha Ale dobra koncze bo nie jednej osobie zrobie jeszcze ciśnienie .. %-D
POZDRO WARIATY !!! :cool:
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
Nawet nie musiałeś przerwy robić żeby ten kozak Cię zgiął w pół - 0,12 i znajomy co wali 3-4 dziennie złożył się koncertowo :-) Pierwsza liga ale i w niewielu miejscach.
  • 73 / 2 / 0
Potwierdzam, towar miazga. Jakby był o połowę tańszy to chyba przerzuciłabym się całkiem na browna. @czarny, daję sobie żyłę wypruć ( a to duże poświęcenie bo niewiele mi ich zostało %-D ), że twój ciąg nie skończy się na kilku miechach, z takim nastawieniem na pewno pobijesz swój poprzedni, zresztą zwykle każdy kolejny trwa dłużej. Pzdr.
  • 840 / 26 / 0
freakmind pisze:
Potwierdzam, towar miazga. Jakby był o połowę tańszy to chyba przerzuciłabym się całkiem na browna. @czarny, daję sobie żyłę wypruć ( a to duże poświęcenie bo niewiele mi ich zostało %-D ), że twój ciąg nie skończy się na kilku miechach, z takim nastawieniem na pewno pobijesz swój poprzedni, zresztą zwykle każdy kolejny trwa dłużej. Pzdr.
Wiem doskonale ze to tak wlaśnie wygląda ze za kazdym razem coraz gorzej.. bo sam przez to przechodziłem ...
Wiesz sam się tego obawiam i nie wiem jak to się skończy... ale tez tylko będe mogl z 3 miechy pogrzać pozniej bede musiał przestać! (z pewnego powodu bardzo waznego dla mnie) i moze to mi pomoże w tym wszystkim zeby tylko były rzeczywiście tylko 3 miechy!
Juz jestem zabezpieczony odłożony syrop mam , i mam zamiar bunondol tez sobie ogarnąć teraz bo znajomy cos wspominal ze ma do ogarnięcia a lepiej to mieć na czarną godzinę .. %-D
Myślałem ze jak będe naćpany juz to nie bedzie mi się chciało tu zaglądać na forum ale wręcz przeciwnie z nudów siedze dłużej niż wcześniej nawet tak się wkręcam jakos %-D Ale to wszystko dlatego ze to początek i jeszcze mam pare ładnych ćwiar schowanych hehe %-D w sumie teraz dobrze stoje z kasą wiec nie będe musiał latać na zarobki żadne wiec mam czas siedzieć na forum .. Ale w życiu róznie bywa moze zbraknąć i wtedy juz tu nie zajrzę pewnie tylko będe kręcił hajs na mieście ... Ale narazie nie zapowiada się na to hehe %-D
pzdr!
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Pardon,ale że tak zapytam,mniej więcej w której dzielnicy Warszawy czy coś są największe szanse na pochytanie helu lub czegoś podobnego ,na ulicy? Jestem z Kato i tutaj to sobie wesoło jade na morfince i kompocie ale w Warszawie to ja sie nie orientuje a tu jest chyba masa ludzi ze stolicy ,z Czarnym na czele :)
pozdrawiam :)
  • 93 / 3 / 0
No cóż, heroiny nie ma w krakowie, szukałam długo i nic, nic, pustka. Kompot podobno bardzo kiepskiej jakości, choć to chyba zależy od dojścia i morfina się pojawia. Za to w warszawie nie ma żadnych problemów z heroiną, jest w każdej dzielnicy.
Ich bin so süß
  • 672 / 127 / 0
no nie gadaj, kiedys bylo lepiej, za dzieciaka zdecydowanie fajniej sie latalo i ogarnialo, teraz kamery, policja, tajniacy i wałki. i drogo. ale jak zwykle kroluje grochow.
  • 840 / 26 / 0
Nie przesadzaj nie jest tak drogo , było gorzej ! teraz jest w sam raz... wałki? - jak się ma stałych dilów to nie ma zadnych wałków... (walki najczęsciej są jak posuch są )
a teraz nie mozna narzekać bo jest w chój duzo tematu i zajebistej jakości! jaśniutki a gnie ostro....!! co do grochowa nie zgodze się jest jedna lepsza dzielnica i wiecej na niej jest .. na grochowie to juz w choj czasu nie kupywałem nic chyba z 2 lata jak i nie lepiej....(chociaz oczywiscie jest , ale nie króluje tak jak napisałeś)
pzdr!
  • 1033 / 7 / 0
ej, skuhwysyny, generalnie to z ciekawości się pytam, bo i tak już z tego miasta wykurwiłem (prawie, bo w szpitalu zdycham %-D ), jak to jest w Opolu i okolicach?
Ponoć opiatowcy tu wymarli. Tak mówily ćpuny okoliczne, tak mówił też mój terapeuta. Jest to prawda? Napierdala ktoś hel w Opolu/okolicach?
  • 141 / 2 / 0
a okolicą można nazwać Wrocław? Swego czasu było w Zgorzelcu(Gerlitz) ale to jeszcze dalej bo granica...w Kato fakt jest nawet nawet kompot, tylko kurw nie wiadomo jakie tam sa paskudy powrzucane nie raz...chyba ze jakis znajomy robi..ile to teraz za centa 7/8 zl? czy drozej?
Uwaga! Użytkownik Alkoloid Papcio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.