Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Wczoraj pojechałem i kupiłem takiego KOZAKA ze złożyłem się w pół
Kurcze nie wiedziałem ze taki klepak jest na Wawce ... Ostro mnie porobił i wczoraj i dziś tak samo OSTRO !!!
Ale bardzo się z tego ciesze ze wraca wszystko do normy .. :-) :-)
No i co najważniejsze po prawie normalnej cenie mozna kupić ćwiare ... A dokładniej mówiąc jest juz po 55 zł dla stałych bywalców.. A dla reszty chłopaczyna puszcza po 60 zł Ale na dniach z tego co wiem mówił ze bedzie dla wszystkich po 50 zł tak jak wcześniej ..
No i wiem czemu skoczyły ceny wtedy miecha temu tak z dnia na dzien o 20 zł ale tego na forum nie napisze....
Zresztą było mineło najważniejsze ze wraca do normy właściwie to juz wróciło !!!
Polecam wszystkim tym co mieli sobie jechać po materiał ze jest teraz po co jechać !!! Warto naprawde !!!
Kurcze teraz boje się ze jak juz miną te 2-3 michy (nie wiem ile jeszcze dokładnie ale coś koło tego planuje grzać i pozniej skonczyć na jakis czas znowu) ale boje się tego ze właśnie nie opamiętam się na 2-3 miechach i znowu sobie zafunduje 2 lata osstego grzania !
Ale tego nikt nie wiem jak to bedzie wiec okaże się to dopiero za jakiś czas ...
Sorry ze tak się rozpisałem ale jestem w stanie Błogosławionym ostro zgrzanym hehe Ledwo co widze na oczy cały czas łapie przysypki !
kurwa ale to zajebiście jest tak grzać sobie po takiej przerwie haha Ale dobra koncze bo nie jednej osobie zrobie jeszcze ciśnienie ..
POZDRO WARIATY !!!
freakmind pisze:Potwierdzam, towar miazga. Jakby był o połowę tańszy to chyba przerzuciłabym się całkiem na browna. @czarny, daję sobie żyłę wypruć ( a to duże poświęcenie bo niewiele mi ich zostało), że twój ciąg nie skończy się na kilku miechach, z takim nastawieniem na pewno pobijesz swój poprzedni, zresztą zwykle każdy kolejny trwa dłużej. Pzdr.
Wiesz sam się tego obawiam i nie wiem jak to się skończy... ale tez tylko będe mogl z 3 miechy pogrzać pozniej bede musiał przestać! (z pewnego powodu bardzo waznego dla mnie) i moze to mi pomoże w tym wszystkim zeby tylko były rzeczywiście tylko 3 miechy!
Juz jestem zabezpieczony odłożony syrop mam , i mam zamiar bunondol tez sobie ogarnąć teraz bo znajomy cos wspominal ze ma do ogarnięcia a lepiej to mieć na czarną godzinę ..
Myślałem ze jak będe naćpany juz to nie bedzie mi się chciało tu zaglądać na forum ale wręcz przeciwnie z nudów siedze dłużej niż wcześniej nawet tak się wkręcam jakos
pzdr!
pozdrawiam :)
a teraz nie mozna narzekać bo jest w chój duzo tematu i zajebistej jakości! jaśniutki a gnie ostro....!! co do grochowa nie zgodze się jest jedna lepsza dzielnica i wiecej na niej jest .. na grochowie to juz w choj czasu nie kupywałem nic chyba z 2 lata jak i nie lepiej....(chociaz oczywiscie jest , ale nie króluje tak jak napisałeś)
pzdr!
Ponoć opiatowcy tu wymarli. Tak mówily ćpuny okoliczne, tak mówił też mój terapeuta. Jest to prawda? Napierdala ktoś hel w Opolu/okolicach?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.