Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 6 / 0
sprawdzilem pomylilem sie przyznaje, zbyt duze ilosci benzodiazepin oraz starczy moj wiek robia swoje - mozgu brak pamiec co najmniej licha.....
  • 3206 / 176 / 0
W wodzie to właśnie 17mg/ml albo 27mg/ml.

Tak swoją drogą, wy to pukacie z powodu tolerki, czy co? Skoro bupra wjazdu nie ma...?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3182 / 369 / 0
Lepsza biodostępność plus fetysz igły. No i instaluje się po 3-4 minutach a nie po 45 jak przy żuciu - ćpuny do cierpliwych nie należą.
  • 77 / 6 / 0
po pierwsze wjazd jest tylko słabszy i inny niż przy helenie czy Morfeuszu, po drugie kurwa jak prawie 20 lat siedziałeś na jebanych garach czyli produkowałeś nielegalnie środki odurzające metoda domowa lub pseudo-laboratoryjna to po to aby ćpać, a po tylu latach grzania zęby się traci bezpowrotnie, no chyba ze stać cie na implanty.
Dobra pisze tylko o sobie:
zębów swoich (mam w tej chwili prawie 42 lata) prawdziwych zostało mi 5sztuk z czego 1 u góry a reszta na dole - u gory mam plasikową resztę na dole jebane 4 zęby. Kiedy wkładam te cholerne tabletki pod język - a rozpuszczają się dobra godzinę - (to nie bunondol) to polowe szlag jasny trafia bo nie mam jak i czym utrzymać tego pod językiem i rozpierdala mi się to po całej japie, a poza tym nie jestem w stanie przez godzinę ani razu nie połknąć śliny. Wiadomo raz mniej raz więcej lekarze i farmaceuci gówno wiedza o realu.... Wiec przygotowuje starannie roztwór z tych tabletek aby ze spokojem ze przyjmę pełna dawkę przyjebać w kanał - trudne to jest również jest zadanie ponieważ po tylu latach ćpania występuje tak zwany zanik kanalizacji a poza tym jednak to niestety zostaje do konca zycia zasranego mniej lub bardziej - Ćpun co by tam nie opowiadac o terapiach srapiach i innych cudach - który przegrzał conajmniej *nascie lat wieloletnimi ciagami opiaty albo: będzie ćpał do konca, albo bedzie sie meczyl mniej lub bardziej z przerwami raczej krótszymi niz dłuższymi. Wiec dla opiatowca, ale naprawdę takiego, który swoje lata przecpal i to nie na bajzlowym towarku a potem na gównianym brownie tylko najpierw w zamierzchłych kompotowych czasach robił sam, a potem albo dalej to samo (tylko w Polsce się to juz stalo prawie niewykonalne), albo dostęp do dobrej heroiny ktora ma wiecej niz 25% heroiny w heroinie co uwierzcie mi zdarza się rzadko pozostają trzy wyjścia albo grzac do końca albo program substytucyjny do końca życia, albo silna depresja do końca życia na która żadne ssri i inne dzialajace na serotoninę, noradrenalinę itd. gówna w tym wypadku nie pomagają. Oczywiście podobno są wyjątki - ja nie znam. Czyli koniec końców wale w żyłę bo lubię walić w żyłę i bez tego umieram.
Poważnie.
Uwierzcie mi blagam bo wiem co mowie i ten, ktory nie przywalil w kanalize a go korci to lepiej juz lapy upierdolic niz to zrobic.
Serio.
  • 3206 / 176 / 0
No tak, jeśli zaś chodzi o szybkość instalacji, to przecież można walnąć p.r., skoro i tak wejścia nie ma.

Wiem, wiem, przytaczam p.r. w praktycznie każdym wątku %-D Ale skoro i tak się ładuje w te kilka minut, to IMO pomysł mój to r-r do p.r., przy okazji sprawdzę czy ta cała sprawa ze zwiększaniem biodostępności opioidów poprzez normalizację pH r-r to prawda czy bułka z chlebem.

Bo jeśli prawda, to prócz fetyszu igieł nie bardzo opłaca się kłuć - bio będzie na wysokim poziomie, a działanie praktycznie takie same ale dłuższe ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Jak to jest z buprą i antyhistaminami 1 gen? Głównie chodzi mi o dimenhydrynat i difenhydramine. Wzmacniają zauważalnie bupre czy tylko znoszą swędzenie,mdłości i wzmacniają uczucie senności...bo zastanawiam się czy jest sens mieszać bupre z nimi bo obecnie tylko je mam na stanie, czy może jednak dać sobie spokój. Kolejna kwestia sok grapefruitowy i niewielkie dawki DXM wzmacniają bupre? To że z DXM może być niezbyt rozsądne ale czy załóżmy na dexowym zjeździe przywalenie bupry nie doda jej powera jak to DXM robi z kodeiną?
Pytań troszkę jest ale robie sobię kolejny ciąg na buprze trwający pewnie z 8-10 dni po to aby przetrwać ten najbardziej zakłamany i ociekający hipokryzją okres jakim są święta bożego narodzenia.
Z mixów to do tej pory testowałem tylko alko, mj i klony jako oddatek do bupry w różnych konfiguracjach i było raz lepiej raz troszke gorzej.
Liczę na wasze odpowiedzi do moich pytań,bo nie chcę się napalać jak szczerbaty na suchara a potem ostro zawieść lub zmarnować materiał.Pozdro
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2011 przez FeRu89, łącznie zmieniany 1 raz.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 3206 / 176 / 0
Z antyhistaminami jest tak, że te sedacyjne (czyli m.in. te które wymieniłeś) wyczytałem, iż lud zza granicy poleca je pukać w jednej pompce z buprą, więc miks musi być niezły.
przetrwać ten najbardziej zakłamany i ociekający hipokryzją okres
Poprawiłeś mi humor, bo ja chyba zrobię podobnie. Choć nie w ciągu ;) Rodzinka nie ocieka tak świętami jak reszta.
  • 133 / 2 / 0
Aha czyli ogólnie można próbować. IV odpada jak dla mnie także pewnie spróbuje zjeść ze 2 tab avio albo ze 2 tab apap noc w tym czasie gdy wsadzę kawałek plastra do japy, po ok godzinie ich działanie powinno łądnie się nałożyć. Jeszcze ciekawi mnie ta opcja z sokiem grapefruitowym ew z citroseptem czy to działa faktycznie podbijająco, ale najlepiej jakby wypowiedział się ktoś kto już próbował no i zostaje mi jeszcze kwestia z tym dexem który wzmacnia wszystko więc idąc za tym tropem na bupre też nie powinien być obojętny.
Limitbreaker podejrzewam że tak postąpi większość ćpunów z tego forum,z polski,ze świata...ja nim będę na pewno %-D
piona
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 3206 / 176 / 0
2 tab avio to dużo, weź jedną i najwyżej dorzucisz.

Trochę zamula, mówię jak sam bym zrobił :)
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2011 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 77 / 6 / 0
Sok grapefruitowy tu nic nie zmienia dex bupra jest inaczej metabolizowana w watrobie (nie mam sily wpisywac sie w szczegoly) - dex - hmm... trudno powiedziec bo nie probowalem i nie mam zamiaru.
Tak nawiasem mowiac to nic innego nie pije oprocz wody i soku z tegoz owoca z zimnych napoi.
Ankohola tez juz od 2tygodni nie pije i nie będę.
bupra to bardzo specyficzna substancja jedyna sama w sobie i mieszanie jej z czemkolwiek nie ma sensu.
Albo ją polubisz - tylko do tego trzeba troche czasu, albo nie.
Ktos wczesniej pytal o speedball - bupra sama w sobie tak kreci....
Choć swego czasu a było to baaaaardzo dawno temu kochałem i cholera dalej kocham tylko platonicznie ( nadal po nocach mi sie sni) hera + COCO hmmmm....
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.