Dostałam w weekend w swojej niewiedzy metaamfetaminę, ok 1g (?), trzy drinki i jedna kreska.
Przyjmuje na codzień wenlafaksynę 150mg, akurat miałam zmianę leków z wenlafaksyna 150 + welbox (buproprion) 150 na wenlafaksyna 150 + mitragen (mitrazapina 15mg).
Po tym czuje się strasznie, bóle mięśni, zjazd, drgania mięśni, otumanienie, absolutnie nie jestem w stanie funkcjonować, okropny ból głowy, senność i myśli rezygnacyjne.
Brać dalej zalecony przez lekarza zestaw california rocket fuel (wg niego), zwiększyć szybciej dawkę mitry, która ma u mnie działać zarówno nasennie jak i przeciwdepresyjnie i aktywizująco czy odstawić już w ogóle wszystko i zacząć od początku :(
Wiem że trzeba to skonsultować ale boje się przyznać do weekendowego wypadku i do tego że regularnie pije alkohol. Ciagle mam zmiany leków, bo nie bardzo cokolwiek mnie aktywizuje i daje chęć do czegokolwiek więcej niż leżenie. Domyślam się ze alkohol nie pomaga - pytanie czy rzeczywiście niweluje do zera działanie leków? Mam już dość tych ciągłych zmian i skutków ubocznych przy wchodzeniu nowych leków.
Mam zdiagnozowana depresje od 2016, skutecznie weszła fluoksetyna ale potem przestała działać i odstawiłam niedługo przed ciążą. Po ciąży na depresje poporodową sertralina. Po 1,5roku zwiększania dawki przestała działać, próby z innymi ssri, brintellixem- nieudane. wenlafaksyna w końcu pomogła ale po dojściu do dawki 337,5 lekarz stwierdził, ze trzeba szukać dalej. Stad dołączenie welboxu, a teraz zamiana na mitragen.
Miałam tez kiedyś problemy z bulimią, dlatego miał być lek który nie będzie powodował napadów łaknienia a tu czytam ze mitrazapina działa odwrotnie.
Trzęsę się, nie mam mózgu, płaczę i czuję wielką niemoc. Ktoś mądry coś powie podpowie, miał taki przypadek?
Przeniesiono do Metaamfetamina - WO. // d5
Niesamowite wypierdolenie z kapci, w sumie z perspektywy czasu to sie dziwie, ze od grama mety na raz nie zszedlem z tego swiata.
Dzieki za przeczytanie tych wypocin i Was wszystkich pozdrawiam!
01 października 2023Mefistofeles1945 pisze: Moje zdanie jest na ten temat jedno jak zamierzasz walić metę to w d*pie powinieneś też mieć jakiśtam puls
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.