Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 5 / 0
Jak pisalem, sam 4-MAR jest zadziwiająco słabo neurotoksyczny nawet w dawkach dużo większych od wymaganych do porobienia (oczywiście sprawdzane na drobnych ssakach) , LSD-25 samo w sobie też nie słynie z krzywdy dla neuronów - może jakby się to na miligramy jadło, nwm ;) Obawiałbym się raczej o układ sercowo-naczyniowy, silne wazokonstrykcje, podniesione ciśnienie czy przegrzewanie. Mete można w zasadzie traktować jako chujowszy 4-MAR który jednak po dłuższej przerwie potrafi przypierdolić stymulacją i euforką której próżno szukać w innych stimach. Nie używałbym jej zdecydownanie w trybie praca/nauka i całkiem szczerze Tobie tez to odradza. Nawet nie chodzi o wjebanie czy to, żę po 2 gietach w ciągu tolerancja rośnie 10 krotnie. Po prostu suma zysków i strat wygląda raczej tragicznie i są od tego absurdalnie wręcz lepsze substancje (pomijając już, że motywacje meta zabija jak nic na świecie ;))
  • 1 / / 0
Potrzebuję pomocy i dobrego słowa. Jestem nowa tu na forum, dużo przeczytałam, ale informacji jest miliard.

Dostałam w weekend w swojej niewiedzy metaamfetaminę, ok 1g (?), trzy drinki i jedna kreska.
Przyjmuje na codzień wenlafaksynę 150mg, akurat miałam zmianę leków z wenlafaksyna 150 + welbox (buproprion) 150 na wenlafaksyna 150 + mitragen (mitrazapina 15mg).
Po tym czuje się strasznie, bóle mięśni, zjazd, drgania mięśni, otumanienie, absolutnie nie jestem w stanie funkcjonować, okropny ból głowy, senność i myśli rezygnacyjne.
Brać dalej zalecony przez lekarza zestaw california rocket fuel (wg niego), zwiększyć szybciej dawkę mitry, która ma u mnie działać zarówno nasennie jak i przeciwdepresyjnie i aktywizująco czy odstawić już w ogóle wszystko i zacząć od początku :(
Wiem że trzeba to skonsultować ale boje się przyznać do weekendowego wypadku i do tego że regularnie pije alkohol. Ciagle mam zmiany leków, bo nie bardzo cokolwiek mnie aktywizuje i daje chęć do czegokolwiek więcej niż leżenie. Domyślam się ze alkohol nie pomaga - pytanie czy rzeczywiście niweluje do zera działanie leków? Mam już dość tych ciągłych zmian i skutków ubocznych przy wchodzeniu nowych leków.

Mam zdiagnozowana depresje od 2016, skutecznie weszła fluoksetyna ale potem przestała działać i odstawiłam niedługo przed ciążą. Po ciąży na depresje poporodową sertralina. Po 1,5roku zwiększania dawki przestała działać, próby z innymi ssri, brintellixem- nieudane. wenlafaksyna w końcu pomogła ale po dojściu do dawki 337,5 lekarz stwierdził, ze trzeba szukać dalej. Stad dołączenie welboxu, a teraz zamiana na mitragen.
Miałam tez kiedyś problemy z bulimią, dlatego miał być lek który nie będzie powodował napadów łaknienia a tu czytam ze mitrazapina działa odwrotnie.

Trzęsę się, nie mam mózgu, płaczę i czuję wielką niemoc. Ktoś mądry coś powie podpowie, miał taki przypadek?

Przeniesiono do Metaamfetamina - WO. // d5
  • 4 / 2 / 0
Mam meth od zaufanego vendora ale niestety nie działa. już nie pierwszy raz mam sytuacje gdzie meth po nie wywołuje u mnie żadnych efektów (mogę wciągnąć i 0.5g) Macie jakieś sposoby?
  • 1427 / 370 / 13
@czeskieklony raczej poszukać innego vendora - ja jak spróbowałem paznokcia od zaufanych cyganów ze Słowacji na budowie to mnie paznokieć wypierdolił z papci na prawie pół dnia. To na pewno jest meth?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 7 / 5 / 0
Przede wszystkim - wszystkie antydepresanty brane do 3 dni przed użyciem mety mogą radykalnie wpływać na jej działanie, w przypadku długotrwałego zażywania może nawet do 7 dni (taki czas przewiduje się na ich ulotkowych potencjalnych interakcjach). Przeważnie będzie to osłabienie efektu, ale domyślam się, że modyfikacje psychiczne mogą mieć różny przebieg. Ja sprawdzałem z trazodonem i escitalopramem. Pierwszy obcinał drastycznie skuteczność stymulacyjną i euforyczną meth (a brany tylko doraźnie), drugie wyraźnie ograniczało eufo (ale przyjmowane kilka tygodni przed zażyciem) i powodowało dziwny rozpierdol psychiczny, którego przy czystym zażywaniu mety nie doświadczono.
  • 20 / 3 / 0
Z ciekawosci czytam ten dział, nie jestem uzytkownikiem mety ale raz w zyciu sprobowalem w sumie przez pomylke i brak jeszce doswiadczenia. Choc „sprobowaniem” bym raczej tego nie nazwal. Chcielismy z ziomkiem mefedron, ale sie z moim dilkiem nie zrozumielismy ( sytuacja miala miejsce w Paryzu, diler to stary wyjadacz amfy ) cene za gieta nam powiedzial 40€. Dobra walnalem kreske na oko 200-250 mg ( bedac pewien ze to mefedron czy cos z beta ketonow ) minelo 10-15 minut i w sumie to nic nie czulem ( ja przyzwyczajony do mefedronowego wypierdolenia xD) wiec cala reszte z worka wrzucilem na bombke i to byl kurwa BLAD XD. Nie spalem 2 noce i caly czas przez 48 godzin takie wypierdolenie z kapci ze chuj. Nic wiecej po za ta bombka nie wzialem. Gdy zblizala sie 3 noc niespana, stwierdzilem ze musze sie zajebac alko zeby usnac. Mialem juz dosc a dalej bylem kurwa wystrzelony. Ze znajomym bylo podobnie tylko ze on walnal w sumie 3 krechy a reszte tematu stwierdzil, ze wyrzuca bo jest za grubo. Tez nie spal kilkadziesiat godzin. Kilka dni pozniej z dilkiem sie spotkalem to go pytam co to kurwa bylo a on, ze to meth 😂 o ktorej sie w tym wlasnie momencie dowiedzialem.
Niesamowite wypierdolenie z kapci, w sumie z perspektywy czasu to sie dziwie, ze od grama mety na raz nie zszedlem z tego swiata.
Dzieki za przeczytanie tych wypocin i Was wszystkich pozdrawiam!
  • 1042 / 151 / 0
01 października 2023Mefistofeles1945 pisze:
Moje zdanie jest na ten temat jedno jak zamierzasz walić metę to w d*pie powinieneś też mieć jakiśtam puls
Moim zdaniem, jeśli ma wysoki puls bez brania środków psychotropowych, to powinien pomyśleć o wizycie u specjalisty, a nie braniu substancji będących stymulantami, które podwyższają znacznie zarówno tętno oraz ciśnienie również osobom zdrowym.
  • 56 / 6 / 0
@Mefesionata była to na pewno bardzo niskiej czystości metamfetamina. Po gramie o czystości 70/80% miałbyś pewność że wylądujesz w szpitalu oczywiście zakładam że nie masz w ogóle tolerancji na stymulanty a z tego co napisałeś to masz z "mefedronem" ehh bez komentarza
  • 7 / 1 / 0
Tak to w dzisiejszych czasach bywa. Na ogół takiego konkretnego pikolaka wśród pokitranych w majtkach workach u małych biednych cpunkow nie widziałem już dobre dwa lata. Oczywiście dla chcącego nic trudnego jak to się mówi 😁 ale mówi się też "pieniądze ponad dzi*ki" a jak jest możliwość zakupu bez zbędnych komplikacji jakiegoś niewiadomego pochodzenia i składu mefedrono pentedrono metylofetaklefedronu po którym i tak będą latać powypierdalani jak bąki za 30% ceny prawdziwej mety a gonić to za cenę mety to co się dziwić 😃 biznes is biznes.
  • 9 / 2 / 0
macie jakiś patent na palonko z e papierosa tak żeby nie wciągnąć towarku do buzi? Zwykle daje na grzałe bezpośrednio tam gdzie ciągnę, ubijam na dole albo wcieram w grzałe ale nwm czy to przez ustawienie airflow czy za mało vat czy co robie nie tak ze czuje po paru buchach jak mam w ustach cudownie obrzydliwy smak mojego ulubionego demona pikolaka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.