Dostałam w weekend w swojej niewiedzy metaamfetaminę, ok 1g (?), trzy drinki i jedna kreska.
Przyjmuje na codzień wenlafaksynę 150mg, akurat miałam zmianę leków z wenlafaksyna 150 + welbox (buproprion) 150 na wenlafaksyna 150 + mitragen (mitrazapina 15mg).
Po tym czuje się strasznie, bóle mięśni, zjazd, drgania mięśni, otumanienie, absolutnie nie jestem w stanie funkcjonować, okropny ból głowy, senność i myśli rezygnacyjne.
Brać dalej zalecony przez lekarza zestaw california rocket fuel (wg niego), zwiększyć szybciej dawkę mitry, która ma u mnie działać zarówno nasennie jak i przeciwdepresyjnie i aktywizująco czy odstawić już w ogóle wszystko i zacząć od początku :(
Wiem że trzeba to skonsultować ale boje się przyznać do weekendowego wypadku i do tego że regularnie pije alkohol. Ciagle mam zmiany leków, bo nie bardzo cokolwiek mnie aktywizuje i daje chęć do czegokolwiek więcej niż leżenie. Domyślam się ze alkohol nie pomaga - pytanie czy rzeczywiście niweluje do zera działanie leków? Mam już dość tych ciągłych zmian i skutków ubocznych przy wchodzeniu nowych leków.
Mam zdiagnozowana depresje od 2016, skutecznie weszła fluoksetyna ale potem przestała działać i odstawiłam niedługo przed ciążą. Po ciąży na depresje poporodową sertralina. Po 1,5roku zwiększania dawki przestała działać, próby z innymi ssri, brintellixem- nieudane. wenlafaksyna w końcu pomogła ale po dojściu do dawki 337,5 lekarz stwierdził, ze trzeba szukać dalej. Stad dołączenie welboxu, a teraz zamiana na mitragen.
Miałam tez kiedyś problemy z bulimią, dlatego miał być lek który nie będzie powodował napadów łaknienia a tu czytam ze mitrazapina działa odwrotnie.
Trzęsę się, nie mam mózgu, płaczę i czuję wielką niemoc. Ktoś mądry coś powie podpowie, miał taki przypadek?
Przeniesiono do Metaamfetamina - WO. // d5
Niesamowite wypierdolenie z kapci, w sumie z perspektywy czasu to sie dziwie, ze od grama mety na raz nie zszedlem z tego swiata.
Dzieki za przeczytanie tych wypocin i Was wszystkich pozdrawiam!
01 października 2023Mefistofeles1945 pisze: Moje zdanie jest na ten temat jedno jak zamierzasz walić metę to w d*pie powinieneś też mieć jakiśtam puls
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?