Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 586 / 127 / 0
Benzo na deksie potrafi mocno spowolnić oddech więc nie jest to do końca bezpieczne ale zbija puls który nakręca "za mocno".
  • 613 / 187 / 0
@techniczny dzieki! A pregaba? Kind of schodzę z niej. Ale mam zapasy.
  • 2104 / 467 / 37
@starysteve 600 mg to sporo jak na drugi raz, jak chcesz mocną pizdę to 450 mg wystarczy. Sam po kilku razach na 300 mg jak zajebałem 450 mg to było bardzo grubo, jeden z mocniejszych tripów w moim życiu. Jedyny przypadek, kiedy wyłączyłem muzykę na dexie, bo potrzebowałem ciszy. Różnica była większa, niż sugeruje to matematyka. Za duża dawka wiąże się też czasem z amnezją. 450 mg powinno raczej Cię zadowolić. Nie porównywałbym tego do za bardzo do psychodelików, te doświadczenia jednak trochę się różnią.

Benzodiazepiny normalnie osłabią fazę, może i zbiją czasem do końca ale to zależy wg moich doświadczeń od tego, co i ile zjesz. Pamiętam, że wrzucenie klona na zejściu dexa dawało takie bardzo specyficzne uczucie, jakby właśnie połączenie obu substancji. Lubiłem dlatego już na koniec wrzucić 1-2 mg i wypić piwko, potem zasypiałem bez problemu. Najlepszy do snu był midazolam, 7,5 mg i po 30 minutach spałem jak zabity. Przy takich dawkach, o jakich tu mówimy nie ma co martwić się o depresję oddechową.
Lubisz koks?
  • 613 / 187 / 0
@RinTohsaka dobrze, to zostawmy 450 :)
Jak to dzielić? 160 - 290, czy lepiej pół na pół? Po godzinie powiedzmy. Czy od razu całość? W FAQ raczej czytałem, żeby dzielić.
Co do benzo to myślałem o bromzepamie, 9mg np., bo mocno na mnie działa przeciwlękowo. Depresja „nie powinna wystąpić” bo „jakąś tam tolerancję mam” hehe. Jeśli to się liczy tak, jak tolerka na opio? Czy mechanizm depresji oun wynika z czego innego przy DXM i nie ma to przełożenia?
  • 2104 / 467 / 37
@starysteve ja bym nawet nie dzielił, tylko zjadł wszystko na raz. Dzielenie dawek to raczej przy większych dawkach się praktykuje, np. 300 + 600. Przy 450 mg nie ma się co pierdolić.

Bromazepam jak każde benzo będzie git. Nie wiem, jaki mechanizm depresji oddechowej tu działa, ale nie przejmowałbym się tym. Trzeba by zajebać naprawdę duże dawki, żeby coś takiego mogło się zdarzyć. Może i takie przypadki były, ja o żadnym osobiście nie czytałem.
Lubisz koks?
  • 3697 / 610 / 1
Każde benzo w dawce terapeutycznej będzie dobre jako ratunek w razie czego.

U mnie nie było zagrożenia depresji oddechowej, za to jak mieszałem z koda to już centralnie miałem.

450 bierz, w sam raz na początek. Nie trzeba dzielic. nie mieszaj z niczym co podbija kardio i stymuluje.

Proponuję skupić się na muzyce leżąc na łóżku z zamkniętymi oczami w ciemnym pokoju. Gapienie się w komputer to marnacja fazy.
Jedz na raz. Popij czymkolwiek.
Po co ipp?

Jak zażywasz SSRI to nie bierz w ogóle
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 613 / 187 / 0
Nie biorę SSRI, tylko tę pregabę i lamotryginę. IPP bo mam często zgagę i czytałem chyba w FAQ, że polecane. Ale to co, całość od razu, czy np 10 tabletek co 5 minut, czy jak rekomendujecie Panowie?

//

Dobra, godzina zero wybiła. Jadę na razie pakę i drugie pół dorzucę wkrótce.
Animkowa, popierdolona muza odpalona i lecimy. Dzięki za rady! Zdam później relację, jak było. :-)
Outrunning karma that boy.
  • 2114 / 351 / 0
Tabletki po kolei "udrażniają" metabolizm tylko o to w tym chodzi.
Wiedząc, że metabolizuję szybko i sprawnie 1 pakę zjadłem na raz, ale jakbym myślał o większych ilościach to bym co kilka min wrzucał.
Dziwne btw, że piszesz o takich dawkach. Po co jakieś 900 walić na full odklej mode jak się ma tolerancję 0/ praktycznie w ogóle nie ma obycia z substancją? Jak wolisz zrobić ducka przed psychuszką to tym bardziej.
like the others before you
one by one we will take you
  • 549 / 179 / 0
Chyba po to się bierze od razu duże dawki, żeby zaznać IV plateau
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 613 / 187 / 0
Jest fajnie. Pozdrawiam ze świata bez wymiarów :-)
Edit:
Kolega mi zdechł i ja go pilnuję. Jest okej. Kurwa no co i po co więcej pisać.
xD
Edit 2:
Schodzi to dość szybko? Ile to trzyma? Dorzucać?
Edit 3:
Dobra; powoli dorzucamy do 600 i zobaczymy, jak będzie. Paka jeszcze w zapasie.
(:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.