Po 3MMC moja dziewczyna chciała się bzykać non stop przez 4h. Szukam czegoś podobnego.
Może ktoś w temacie i porówna oba produkty?
mmc o wiele bardziej żre w nos i szybciej tyra tolerkę, po jednej nocce musiałem już ~1.5x dawkę co na początku brać żeby mieć ten sam efekt
16 wrz, 2023 - fuzja / d5
Przybywam do was dzisiaj z pytaniem od kumpla
Czy od trójki mogą wyjść czerwone plamy na ciele? Mówi mi że z poniedziałku na wtorek nie spał 29 godzin i cały czas się wspomagał, a dzisiaj wyszły mu "czerwone plamy na przedramieniu, brzuchu i lewej nodze"
05 sierpnia 2021Sezer pisze: Jak się ma 3CMC do 3MMC?
Po 3MMC moja dziewczyna chciała się bzykać non stop przez 4h. Szukam czegoś podobnego.
btw, kupuje ktoś cokolwiek w tych wszystkich sklepach online vide magicznycośtam? Jak te sklepy funkcjonują w dobie zakazów sprzedaży? Da się tak kupić?
11 sierpnia 2021KuleLenina pisze: Przybywam do was dzisiaj z pytaniem od kumpla
Czy od trójki mogą wyjść czerwone plamy na ciele? Mówi mi że z poniedziałku na wtorek nie spał 29 godzin i cały czas się wspomagał, a dzisiaj wyszły mu "czerwone plamy na przedramieniu, brzuchu i lewej nodze"
13 sierpnia 2021FAMAS1980 pisze:słabo. Jadłem kiedyś obie substancje i 3 cmc nie ma podjazdu pod 3 mmc. :) Szukaj po sklepach magicznego mmc i bzykaj dalej :D 3 CMC to większe dawki, gorsze spływy, gorzej daje po nosie i zjazd beznadziejny w porównaniu do metafedronu.05 sierpnia 2021Sezer pisze: Jak się ma 3CMC do 3MMC?
Reszta jest zbliżona. Dawkowanie bym zamykał albo w 3 wrzutach (ok 20/30min odstępu) po 50-70mg albo setka p.o i 50/70 nosem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
I jeśli tak jest to masz jakąś pochodna etkatynonu a nie cmc.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.