Po 3MMC moja dziewczyna chciała się bzykać non stop przez 4h. Szukam czegoś podobnego.
Może ktoś w temacie i porówna oba produkty?
mmc o wiele bardziej żre w nos i szybciej tyra tolerkę, po jednej nocce musiałem już ~1.5x dawkę co na początku brać żeby mieć ten sam efekt
16 wrz, 2023 - fuzja / d5
Przybywam do was dzisiaj z pytaniem od kumpla
Czy od trójki mogą wyjść czerwone plamy na ciele? Mówi mi że z poniedziałku na wtorek nie spał 29 godzin i cały czas się wspomagał, a dzisiaj wyszły mu "czerwone plamy na przedramieniu, brzuchu i lewej nodze"
05 sierpnia 2021Sezer pisze: Jak się ma 3CMC do 3MMC?
Po 3MMC moja dziewczyna chciała się bzykać non stop przez 4h. Szukam czegoś podobnego.
btw, kupuje ktoś cokolwiek w tych wszystkich sklepach online vide magicznycośtam? Jak te sklepy funkcjonują w dobie zakazów sprzedaży? Da się tak kupić?
11 sierpnia 2021KuleLenina pisze: Przybywam do was dzisiaj z pytaniem od kumpla
Czy od trójki mogą wyjść czerwone plamy na ciele? Mówi mi że z poniedziałku na wtorek nie spał 29 godzin i cały czas się wspomagał, a dzisiaj wyszły mu "czerwone plamy na przedramieniu, brzuchu i lewej nodze"
13 sierpnia 2021FAMAS1980 pisze:słabo. Jadłem kiedyś obie substancje i 3 cmc nie ma podjazdu pod 3 mmc. :) Szukaj po sklepach magicznego mmc i bzykaj dalej :D 3 CMC to większe dawki, gorsze spływy, gorzej daje po nosie i zjazd beznadziejny w porównaniu do metafedronu.05 sierpnia 2021Sezer pisze: Jak się ma 3CMC do 3MMC?
Reszta jest zbliżona. Dawkowanie bym zamykał albo w 3 wrzutach (ok 20/30min odstępu) po 50-70mg albo setka p.o i 50/70 nosem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
I jeśli tak jest to masz jakąś pochodna etkatynonu a nie cmc.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.