Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Szanuj życie a ominie Ciebie nie jedna hospitalizacja.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W końcu poszedłem z mama na pogotowie, tam zawieźli mnie karetka pogotowia do psychiatryka, bylem agresywny, uderzałem w ścianę, krzyczałem - wiec zapieli mnie w pasy na 24 godziny.Po paru dniach stan się ustabilizował i dzisiaj wyszedłem.
W wieku lat piętnastu
postrzał przez samego siebie w łydkę z wiatrówki co2
trzy dni w szpitalu
idiotyzm w czystym wydaniu
kiedyś zastanawiałem się jak trzeba być głupim żeby się postrzelić , teraz już wiem .
23 kwietnia 2019UJebany pisze: Glosy rozkazujące.``zabij się``,``zrób coś złego``,``wyskocz z okna`` etc.
W końcu poszedłem z mama na pogotowie, tam zawieźli mnie karetka pogotowia do psychiatryka, bylem agresywny, uderzałem w ścianę, krzyczałem - wiec zapieli mnie w pasy na 24 godziny.Po paru dniach stan się ustabilizował i dzisiaj wyszedłem.
Ja gniłem ponad dwa tygodnie w psychiatryku po samobóju. W sumie wspominam pozytywnie ten pobyt, z nutką nostalgii nawet!
No tu w Hiszpanii długo nie trzymają jak widza, ze pacjent ``ogarnia``.
W wieku lat piętnastu
Widzyta ns sorze, tam płukanie żołądka, orzygałem sympatyczną pielęgniareczkę jak podała mi płyn do płukania żołądka. Najgorsze wrażenie to jednak zakładanie sondy do żołądka przez nos i chodzenie z tym cały dzień. Oprócz tego posadzili mnie z jakimis starymi umrlakami, dopiero dzień później przewieźli do innej sali.
Później to standard 2 dni nic nie pić i nie jeść, gastroskopia i do domu
Dodam, że od 2003 opłacam regularnie składki ubezp./zdr. Ostatni raz na L4 byłem w 2011.
30 maja 2019 pomieszanie rolek, fenibutu i kropli walerianowych (3 buteleczki po 35 ml), ale w ciągu całego dnia, wizyta na SOR, respiratoroterapia, flumazenil i te sprawy, no i enzymy 3-cyfrowe...
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.