Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 474 / 61 / 0
tez kiedys sprobowalem w grubym ciagu amf/benzo crystal meth i stwierdzilem ze jakis chujowy sort. reszte zostawilem sobie zeby sprobowac po 2tyg detoksie w szpitalu i powiem Wam ze to byla jedna z najgrubszych orek jakie przeszedlem, bite dwa dni wypierdolony jak korkociag ze swiatlowodem w bani. jebany odpad radioaktywny te piko :-D
  • 1042 / 151 / 0
Ok (wyjebany). Możecie coś bliżej opowiedzieć, czy faza jest w jakimś stopniu podobna do zwykłej (dobrej) amfetaminy? Czy bardziej działanie jest w jakimś stopniu podobne do kokainy lub mefedronu, ewentualnie jakichś rc?
  • 465 / 47 / 0
Ostatnio się tak zastanawiałem czemu meta nie jest popularna i produkowana w PL. Czy to kwestia nieopłacalności, czy taka trudna jest sama produkcja. Przecież z punktu widzenia sprzedaży to powinno im na tym zależeć. Mega uzależniający drag, chyba tani w produkcji i powinno być tego w opór na ulicy . Może ktoś ma jakieś przemyślenia na ten temat. Przecież blisko nas w Czechach jest tego w opór, a to znowu mniejszy rynek użytkowników
  • 474 / 61 / 0
jest sporo czynników które działa na niekorzyść meth, mysle ze warto wspomniec o zupelnie innym targecie odbiorcow - to jak z heroiną, typowe junkies, które muszą wziąć bo im odjebie. jak byłem w Nl to Holendrzy mi mówili, że jestem pojebany, jak mówiłem że u nas dzieciaki z piko latają :v a oni się bali, meth to inna liga
  • 1042 / 151 / 0
Moim zdaniem prawdziwa epidemia meth czeka nas po jakimś znaczącym krachu gospodarczym, gdy znowu zacznie opłacać się ryzykować i latać po ulicach z narkotykami.

Popularność meth w Czechach jest chyba tradycją związaną z okresem II Wojny Światowej, podobno w tym czasie sporo speeda w postaci tabletek przywozili Niemcy, którzy Protektorat Czech i Moraw praktycznie traktowali jak własne i w miarę bezpieczne terytorium.
  • 474 / 61 / 0
Ostatnio zachciałem sobie odswiezyc szatana i w tym celu znalazlem w zach polsce dwa obiecujace zrodelka - niemniej material byl.. dziwny :v wyglad (szklane igiełki, drobny miał, wilgotnawy), smak dymu i spływu, wszystko się zgadzało jednak zamiast normalnej korby jak po crystal poczulem kurewskie wyjebanie na orbite po 4-5h od aplikacji i brak było w tym euforii, czysty clear head. idk, mam mieszane odczucia, musialem zjesc tego z 3-4x wiecej niz bylem przyzwyczajony do meth i nie powiem ze sie rozczarowalem. czy ktos ma podobne doswiadczenia?
  • 3 / / 0
Wczoraj bralem 30mg mianseryny na noc, moge sobie dzisiaj walnac ? nie dostane jakiegos zespolu serotoninowego czy innego gowna?
  • 199 / 17 / 0
Jutro skapnie mi sampelek tego specyfiku. Trykne pewnie za około tydzień (podczas urlopu) ale zanim trykne to zapytam... bardzo po tym wypierdziela źrenice???
Fatal Error.
  • 509 / 195 / 1
No po stymulantach wszystkich praktycznie wypierdala gały.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 3 / / 0
29/30 sierpień 2023, pierwsze spotkanie z metamfetaminą 👽
Jestem właściwe na czczo, godzinę temu zjadłam jednego batona Mars i loda wodnego

14:12 - sniff 25mg, zmielone na jebany pył xd, szczypie w nos podobnie jak 3-CMC, może odrobinę łagodniej
14:26 - zaczyna wchodzić, powoli czuję rosnąca stymulację, tętno 132, źrenice bez zmian
14:59 - po zapalonym 15 minut temu papierosie nadal bez większych zmian, dorzucam 15mg sniffem.
Dobra, sniffy jak dla mnie nie są warte, czysta stymulacja dobra do pracy, uczucie podobne coś jak pomiędzy 3-CMC i MPH.
16:35 - dorzutka tym razem iv 25mg i o borze jak dobrze. Zajebisty wjazd po minucie i trzyma dobrze kilkanaście minut. Uczucie ciepełka, euforia, odwaga, podniesiona pewność siebie wystrzelona na maksa (normalnie jestem introwertykiem).
18:07 - peak trwa, ale się powoli kończy, samopoczucie nadal w samych pozytywach

Dalej kolejne dokładki już tylko iv, razem z trzema znajomymi, każdy ma podobne odczucia, brak zjazdów czy innych negatywów. Pogubiłam się już z liczeniem dawek i pilnowaniem godzin. Teraz wlatuje D-IX, pierwszy na próbę w mniejszych proporcjach, godzina około 21:30 - 10mg meth, 5mg MPH, 15mg oxy. Wjazd po minucie, jeden z lepszych hmm speedballi (?). Trzyma lekko ponad godzinę uczucie jak przy wjeździe, przyjemne długie grzanko.
Drugi raz to samo, ale tym razem podwojone dawki, godzina 00:51 - 20mg meth, 10mg MPH, 30mg oxy i O KURWA ALE TO DOBRE. Autentycznie najlepszy speedballowy mix jakiego do tej pory próbowałam, wjazd po 15 sekundach od strzelenia w świetego bata na lewym nadgarstku, trzyma z taką samą intensywnością prawie 1,5h i kolejne tyle, gdzie intensywność równomiernie nieznacznie maleje. Coś pięknego, polecam wszystkim stimowym/ speedballowym/ opio wrakom 😃

PS wcześniej wspomniałam, że sniffy meth nie są warte. To fakt jeśli komuś zależy na doznaniach większych niż pusta stymulacja. Zdanie podzielają również moi trzej towarzysze tej samej podróży.

Dobrego dnia!
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2023 przez pindu1, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pindu1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.