Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 565 / 0
nigdy nie mialem problemu z zakupieniem leku. co ciekawe ostatnio byla jakas mloda sama i sprzedala mi dwa opakowania.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 779 / 180 / 0
Jako że za 4 miesiące mam 22 urodziny to dziś po bardzo długiej przerwie zarzuce sobie deksa. Tęsknie za nim bo to deks był substancją która w moim życiu wiele zmieniła na lepsze i na gorsze. Szacunek dla niej zawsze będzie i nigdy się nie zmieni.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 151 / 42 / 0
Raz popełniłam błąd, przykozaczyłam i chciałam kupić Acodin razem z Antidolem, to babka mi odmówiła. Z kolei w innej aptece rzekomo nie mieli, ale jak złożyłam zamówienie przez internet (z rezerwacją, nie dowozem zamówienia do apteki, co ważne), to się nagle magicznie znalazło xD Poza tym mam szczęście mieszkać w dość dużym mieście, gdzie jest sporo aptek i nawet za czasów kryzysu z dostępnością udało się ogarnąć dexa. Przy okazji staram się za często nie chodzić do tych samych - ewentualnie zwracać uwagę na to, czy są na zmianie te same osoby co ostatnio.

A przy okazji polecam stronę Apteline - raz że Tussi po 10 ziko, a dwa że dostarczają do wielu aptek, co może komuś pomóc.
I don't like the drugs, but the drugs like me
  • 2532 / 602 / 0
Ja tylko raz tak zrobiłem,poprosiłem o thiocodin i acatar,to powiedziała że musi tutaj na dwa paragony i sprzedała XD
Aha i byłem wtedy po nocy fecenia i chyba jeszcze walenia kota %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 11 / 0
Witam Pana Evila ;) .Pytanko do Ciebie- 900 rozkladasz na przykladowo 90+210+600, czy jak wolisz?W sumie nigdy nie rozkladalem na 3,a prawie prawie pol roku temu po 600 mialem poczucie, ze bym dojadl ten 3 raz i chyba poslucham siebie.Ziola przed wejsciem nie palilem nigdy, a jak zdarzylo sie na peaku 900 chyba zapalic mocne bongo to efektu nie czulem zadnego, więc tego tez chyba spróbuję.Co myslisz?Fajny rocznik btw :). A, i alko tez nie dziala w zaden sposób .
  • 779 / 180 / 0
Przy samych początkach przygody z deksem zawsze lubiłem całość wrzucać na raz ale gdy pojawiła się tolerancja i ogólne znudzenie tym wszystkim to preferowałem rozkładanie które dodało coś tam nowego. Nigdy nie przekraczałem dawki 300 jako ta pierwsza oprócz jednego przypadku i nigdy nie była ta dawka mniejsza niż 120mg i tak było dla mnie najlepiej. Raz postanowiłem 360mg wziąć na pierwszą a potem 540 i coś mi nie zagrało więc już nie przekraczałem tych 300mg. Z tego co kojarzę nigdy nie rozkładałem na 3 dawki gdy chciałem mieć zwykłego tripa bo 3 dawki u mnie kończyły się dziwnymi stanami co prawdopodobnie było sigmą przeważnie ale pewny nie jestem bo podobno trzeba jeszcze więcej dawek w ciągu dnia zjeść żeby sigme mieć ale fakt faktem niezbyt przyjemne to było mimo że w jakiś dziwny sposób też to lubiłem. Więc gdy chciałem osiągnąć ten stan to tylko wtedy rozkładałem na 3 dawki a gdy chciałem mieć po prostu fajnego łóżkowego tripa z muzyką to max 2 dawki co i tak dawało mi dużo inną podróż niż całość na raz. To pierdolnięcie gdy się kiedyś zarzuciło 2 paczki na raz gdy jeszcze były opakowania 30 tabletkowe to coś czego nigdy nie zapomnę i wspominam z łezką w oku wiedząc że nigdy to się już nie powtórzy.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 78 / 11 / 0
I to jest osoba do podjęcia jakiejkolwiek dyskusji panowie.Lece dzisiaj po 3-4 paki, moze dzisiaj wezme 300, a jutro 300+600 faktycznie, ale juz na podkladzie z THC i mimo, ze się boje i nigdy piwa nie pilem w trakcie zarzucania to chyba spróbuję.
  • 549 / 179 / 0
Nadszedł czas odświeżyć sobie stare kinderćpuńskie czasy i wzięłam sobie DXM po dość długiej przerwie. I jak do kupowania kody się przyzwyczaiłam i w ogóle mnie to już nie zawstydza, tak kupowanie Aco wciąż to robi. Nie żeby kiedykolwiek nawet ktoś pytał, po co mi to czy krzywo patrzył - ale sama świadomość ogromu kinderćpuńskości tego dragu jest porażająca. Nie wiem czy farmaceuci podzieliliby moje zdanie, czy może dla nich ktoś, kto bierze Acodin a ktoś kto Thiocodin to jedno i to samo i nie widzą tu specjalnej różnicy?

DXM wydaje się być taki szmatławy w działaniu, taki jakiś brudny. Ten brud przebija się do noddów (bo ja oczywiście zawsze mieszam dexa z opio) i zatruwa je swoją zgnilizną. Szkarłatną zgnilizną. Zwiduje mi się kostucha z kłapiącą szczęką, groteskowe ludki z powykrzywianymi mordami wirujące dookoła. Wszystko jest ogłupiająco dziwne, dalekie i nierzeczywiste. Tak jakby wejść do świata z kreskówki.

Jeden nod mi się tylko podobał - widziałam w nim bladą tancereczkę panią morfinę z porcelany, oczy miała jasne i zimne. Znajdowała się w amfiteatrze, stojąc przy scenie wyłożonej czerwonym aksamitem i tonącej w półmroku; na całej powierzchni sceny było rozciągnięte coś w postaci ludzkich ścięgien. Na scenie tańczyły sterowane przez nią, bezwolne kukiełeczki, bezosobowe białe plastikowe marionetki.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 2532 / 602 / 0
"sama świadomość ogromu kinderćpuńskości tego dragu jest porażająca"
Po grząskim gruncie waść stąpasz..
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 179 / 0
No wybacz ale powiedz sam czy nie nasuwa się takie skojarzenie? Ja naprawdę staram się mieć szacunek do każdej substancji, ale do dysocjantów jakoś szczególnie ciężko mi go poczuć.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.