Taka o to historyjka o 3cmc
A moje osobiste odczucia - meh, nie daje mi tej mojej ukochanej euforii ani rozkojarzenia. Wizualnie tez nie jest jakos ciekawe. O wiele bardziej wole z takich rzeczy mmc. łażenie po miescie upaprany prochem ememce paląc szluga i obserwowanie nocnych świateł miasta z zachwytem albo słoneczne przedpołudnie na linijce tego gowna to poezja
Między 3cmc a 4cmc i mmc czuje zbyt duża przepaść i zawsze mam to poczucie chujowosci i lekkiego zrezygnowania typu „eh znowu to gowno” kiedy kminie cos i właśnie 3c na stanie u kogoś jest
Czy tylko dla mnie to jest tak meh samo? Bo w mixach jeszcze ujdzie no i ewentualnie w dużych ilościach ale po ostatnim ojebaniu minimum 5 klonów w dość krótkim czasie (nikt nie wie ile dokładnie XD) z zerowa tolerka prawie ze i po kodzie i chyba buchu mam wyrwana cała noc z życia i podziękuje za kolejne walenie do oporu żeby się dobić mocniej bo jeden z powodów czemu rzuciłem wude to upośledzenie po większych ilościach i amnezja xD (offtop ale opowiem bo już zacząłem i no Straciłem wtedy trochę kasy, wahadło i buchy i nie wiem jak kiedy gdzie i czemu bo ujebalem sobie wyjście z tym z domu w środku nocy chyba i wróciłem o 10 rano podobno z przekrwionymi oczami i donutami z biedry i siedziałem zadowolony wpierdalajac donuta a tymczasem kilka stówek, wahadło i V bucha gdzieś leżały biedne i zmarzniete bo jakiś zjeb się przećpał bĘz0 którego w sumie nie lubi za bardzo xD)
27 czerwca 2021WujekMorda pisze: Chodzi mi o to jak to zadziała na kogoś w ciągu benzo 2mg klona dziennie. Wiadomo w dizeń
27 czerwca 2021WujekMorda pisze: Ale już wszystkie stymulatny jak feta - działają normalnie a nawet lepiej bo dzięki klonom ta faza jest o wiele łatwiejsza do ogarnięcia.
Jakbyś teraz odstawił klony i odczekał do momentu ich wyjścia go byś zobaczył jak naprawdę działają na Ciebie spidy.
Zostań se przy klonach i nimi się ciesz
I tyle.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
I Steetart - faktycznie coś kojarzę że już była rozmowa na ten temat ale wybacz 8 lat barania tego gówna robi swoje.
07 lipca 2021SOPIJKO pisze: Witam, jeżeli mój brat ma nadwagę i nadciśnienie i ma mniejsze doświadczenie odemnie. Jedzie z tematem równo ze mną czyli 5g w dwa dni to nic mu nie będzie ?
Miałam ziomka, który co prawda próbował kiedyś ze mną 3mmc, ale tak samo podnosi ciśnienie jak 3cmc czy 4cmc. Zrobił się czerwony na twarzy i widać było ten dyskomfort, a dopiero na drugi dzień powiedział, że miewa skoki ciśnienia na co dzień. Nie wiedziałam o tym, ale więcej go już nie poczęstowałam.
Lepiej nie ryzykuj.
15 lipca 2021serotoninowy pisze: A zmieniło wyglad od tamtej pory, pojawił się jakiś "mocny" zapach? Jeśli nie to raczej nie ma przeciwskazań.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.