Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 316 / / 0
Ja bym celował raczej w 50-60mg alfy. Na pierwszy raz bez tolerki (nie ma to jak zacząć ketonowanie od pvp pomijając kota IV parę razy %D ) walnalem 75 i zajebiście wspominam, mimo ze zwala była najgorsza jaka przeżyłem ale to przez brak benzo.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Zawsze można dociągać, poza tym po co sobie windować tolerkę od samego startu i jeszcze narażać się na nieprzyjemną fizycznie i zdecydowanie nie należąca do najzdrowszych nadmierną stymulacją nie przyzwyczajonego do takich wyskoków organizmu. Co innego gdyby to nie był pierwszy stymulant to można by pokusić się o większe dawki, ale i tak przy pierwszych razach z każdą nową substancją trzeba zachować ostrożność.
Panie Uśmiechnięty, pan jest nierozważny %-D to że oboje byśmy tak zrobili, nie znaczy ze ktoś trzeci też by mógł, ale pójdę na kompromis i zasugeruję jednak dawkę ~50mg, przy podkładzie z benzo nic nie powinno się złego wkręcać, a to najczęściej na początku przygody z alfa jest dokuczliwe.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 103 / 2 / 0
Wczoraj zwaporałem sete alfy i miałem tętno jakoś 180 :D myślałem że się spuszcze, świetne do fapania tak wgl. Dobry napęd.
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1095 / 34 / 0
To nie jest dobry tylko najlepszy napęd.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 2466 / 15 / 0
Z tym strzeleniem po vapie to też często się bałem że gacie zapaskudzę. Towar nie ma co jest dość mocny. Macie pomysł z czym miksować aby nadal było miło a można było się skupić ? Bo trudno po alfie się czymś zająć jak robi się co chwilę innego i myśli co chwilę zmieniają tory.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 34 / / 0
Ostatnio dostałem, powiedzmy, w prezencie gram A-PVP B.C. To najgorsze gówno jakie miałem przyjemność zażywać. O ile miksowałem to z 3MMC lub etylofenidatem to było spoko, nie było żadnych psychoz, ani wariackich zjazdów. Gorzej było, gdy została mi tylko alfa - psychoza, paranoje. Wyszedłem nocą na miasto (niewielkie, pustki na ulicach) i non-stop ktoś mnie śledził, po chodnikach chodzili ludzie o strasznych twarzach, a pisząc SMS-a kątem oka ujrzałem własny cień i omal nie padłem na zawał %-D Na szczęście dwa klony uratowały sytuację :-) Nigdy więcej!
  • 168 / / 0
Miał ktoś tak, że po za dużej dawce (w tym przypadku 60mg sniffem) łapał mega chilla, jakbym nie wiedział to bym powiedział, że to opiat jest. Prawie te same efekty senność, rozleniwienie, 0 stymulacji. Z czego to może wynikać, z braków jakiś?
  • 26 / 1 / 0
Walisz ciągiem ?Może zrób sobie przerwę? Przeciętny Kowalski by zmywal podłogę po takiej dawce biegając po suficie...
Garbaty anioł na to: skończ pierdolić tato,
To ty jesteś matoł, jak nie to udowodnij.
Powiedz mi tak, żeby wszyscy byli zgodni,
Co wy tu robicie odkąd powstało życie ?!
  • 103 / 2 / 0
Czasem tak jest, miałem tak przy dużych dawkach tylko że coś a'la dysocjacja i brak kontaktu z rzeczywistością, taka zamuła i euforia, cool to było
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 2466 / 15 / 0
Kurwa chciał bym zamułe mieć na bani po tym. Zawsze mam problem że próbuje ogarnąć tyle rzeczy na raz że nie ogarniam. Co ja kurwa nie dam rady? Ogarnianie rzeczy to jedno, po alfie dobrze najpierw trzeba ogarnąć w głowie aby nie myśleć o kilku rzeczach na raz i to jest najtrudniejsze. Potem jakoś idzie ale chyba jedynie z alko i benzo to mieszać bo w bani bazooka circuis
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?