Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1118 / 0
'Paliwo rakietowe' to alkohol techniczny lub drzewny, którym raczy się pewna subkultura w PL. A czym jest Rocket Fuel w Afryce?

Nie zamierzam spróbować różnych rzeczy, nawet za dopłatą, ale może być tak, że źródło nie będzie pewniakiem i niestety spróbuję jakiegoś totalnego shitu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 837 / 78 / 0
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 466 / 10 / 0
fenatyli, flakki i sraki
  • 6 / / 0
Nigdy bym niczego nie brała w żyłę łeh, papierosy też nie
  • 178 / 24 / 0
Na pewno żadnego mocnego opio od oxy wzwyż, nie spróbowałbym też stymulantów typu alfa-PVP, w ogóle większości RC.
Uwaga! Użytkownik kaneshiro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
1. heroiny
2. meth
3. Specyfików typu Flakka, Mocarz etc.
  • 1 / / 0
Bez wątpienia "dopalaczy" o nieznanym składzie... :nuts:
Uwaga! Użytkownik SumeryjskiAdamaszek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 6 / 0
nigdy nie mów nigdy %-D
A tak na serio to na pewno nigdy nie sięgnę po papierosy, coś czego składu nie znam (czyt. "
"dopalacze") nie mylić z RC i większość stymulantów.
  • 6 / 1 / 0
Mam nadzieję że nigdy nie spróbuję heroiny, dopalaczy o nieznanym składzie (nigdy żadnych nie próbowałam).
Dobre jest powiedzenie nigdy nie mów nigdy, bo kiedyś byłam pewna że nie spróbuję żadnych drogów, a obecnie jestem fanką fety, żeby nie powiedzieć uzależniona...
  • 3 / / 0
Uwaga! Użytkownik HighTrip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.