Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 33 / 0
Na zaden metadon sie nie zgadzaj bo sie nigdy nie wyzerujesz. bupra wystarczy w zupelnosci. Mozesz miec 1-2 dni dyskomfortu ale nie skreta. bupra zalecza bardzo dobrze i latwo sie zeruje a metadon mocno uzaleznia i trudno wyjsc z niego. Na poczatek niech ci da 6mg ale staraj sie od razu zjezdzac bo moze sie okazac ze dobrze sie czujesz na 2mg a pozniej latwiej ci bedzie zeskoczyc z malej dawki.
  • 1241 / 9 / 0
nie wiem czy to wazne ale ja nie chce nic zerowac ja chce sie leczyc "czyli cpac oficjalnie i nazywac to leczeniem"
byc zaopiatowany ale nie miec w zwiazku z tym problemow prawnych itp... jak bym chcial sie wyleczyc to bym zapewne wyzerowal sobie na zupce i po klopocie

tabelka biedna ale i tak dzieki przyda sie
  • 1033 / 7 / 0
Jakie problemy prawne możesz mieć nakurwiając mak czy leki z DHC, kodeiną albo innym tramadolem?
@topic&ooo
eeeee....
JAK Ty, kurwa, zamierzasz poczuć pizdę po buprze, skoro masz wypierdoloną tolerkę na opio? ROTFL
Będziesz strzelał po 20mg bupry? ROTFL
  • 425 / 33 / 0
A wlasnie moze sie czuc normalnie po buprze bez cisinienia na inne opio. Zgrzany to raczej nie bedziesz ale ja po buprze czulem sie dobrze i bez ccisnien, mialem unormowany nastroj i chec do dzialania. Po pierwsze to sie zapytaj ile trwa program bo np u mnie to bylo 4 miesiace do wyzerowania ale u ciebie moze byc dozywotnio. Kazde opio po pewnym czasie przestaje dawac faze i daje tylko normalne samopocczucie czyli ochrone przed skretem.
  • 1241 / 9 / 0
spoko dam znac jak poszlo :)
  • 133 / 2 / 0
Kurwa muszę to napisać bo nie wiem czy ktoś ma po buprze tak przejebane zaparcia jak ja, że przez 11 dni żadnej kupy mimo jedzenia średnio 2ch posiłków dziennie. Dzisiaj jednak udało mi się "urodzić" kupsko tak twarde że można by nim wbijać gwoździe....nie bez kozery użyłem słowo urodzić bo bolało jak skurwysyn normalnie aż krzyczałem i już mniej więcej wiem co czuja kobiety gdy rodzą. Byłem na buprze przez 10 dni wpierdalając 1/3 plastra 40tki podjęzykowo co drugi dzień. O dziwo z sikaniem był problem tylko przez 2 dni a tutaj tak trzymało....na Tramalu też miałem problemy ale nie trwały dłużej niż 5 dni.
Teraz pytam się was czy zna ktoś jakiś sposób żeby ograniczyć tak te skurwysyńskie zaparcia? Oczywiście odpada opcja "nie wpierdalaj bupry %-D".Środki na przeczyszczenie jakieś może? Nie wiem sam,dlatego pytam się was.
Pozdro.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 523 / 2 / 0
No, na początku stosowania bupry też "rodziłem" kupe raz na tydzień albo i rzadziej. Na siłe siadałem na kiblu, i czasami było to pare chomiczych bobków.
Na samym początku po jakiś 8-9 dniach... niczego, już poważnie się zmartwiłem że mi rozjebie jelita czy coś, i kupiłem w aptece silny osmotyczny środek przeczyszczający- siarczan magnezu. Normalnego człowieka przesrało by po tym po 15 minutach, ja wziąłem odrazu podwójną dawkę i... nic! Po paru godzinach wziąłem jeszcze ponad dwa razy tyle (poszło prawie całe opakowanie tj.~5dawek) i dopiero po tym "spadł mi kamień z serca" :-D I przy okazji o mało nie rozwalił kibla ;-)
Tak więc na początku stosowania to niestety normalne- bupra strasznie zatyka.
  • 622 / 1 / 0
FeRu, awzan
chłopaki nie obraźcie się, ale to poszło do cooltowych :)
Uwaga! Użytkownik meira jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
rotfl, takie (nie)sranie po buprze to normalka. Polecam wam, drogie stalowe zwieracze, Colon C.
2x dziennie po 2 łyżeczki.
wsypać do szklanki, zalać setka wody, zamieszać, opierdolic, popić szklanką wody. Rano i wieczorem takie coś sobie fundujta.
pomaga świetnie, ale trza w 'ciagu' brać.
  • 133 / 2 / 0
meira pisze:
FeRu, awzan
chłopaki nie obraźcie się, ale to poszło do cooltowych :)
Heh nie wiem co w tym było takie cooltowe ale ok.."sie nie gniewam".

Masterfilter to mówisz że Colon C najlepszy? W takim razie trzeba będzie spróbować.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.