Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
1. Czy bezpieczne będzie wzięcie one playera na czteroletnim ciągu Fentanylowym ( takim 24/7 bez żadnych przerw )?
2. Brać na pusty żołądek czy jednak zjeść coś przed?
3. Co warto mieć przy sobie w trakcie podróży ( o benzo to wiem ju, ale np jakieś słodkie jedzenie, elektrolity, itp )?
To będzie moja pierwsza przygoda z Substancją o takim działaniu
Proszę o scalenie
scalono ~ kwik
Poprostu boję się świata na trzeźwo
fentanyl wplywa na ośrodek oddechowy, 1p-LSD może wywołać lęk i panikę, dezorientację możesz źle ocenić swoją sytuację na tripie.
Obie substancje mogą wpływać na ciśnienie tętnicze, opioid zazwyczaj je obniża a 1p-LSD może podnosić.
W dodatku zachodzi duże ryzyko bad tripa nawet jesli nic Ci się fizycznie nie stanie to możliwe że po kwasie Cię oświeci i zrozumiesz że biorąc fenta codziennie sobie wbijasz gwoździe do trumny i każdy następny może być tym ostatnim.
Odstaw fenta bierz się z kwasa. Takie moje zdanie.
08 lipca 2026Veigo pisze: Hej mam 3 pytanka:
1. Czy bezpieczne będzie wzięcie one playera na czteroletnim ciągu Fentanylowym ( takim 24/7 bez żadnych przerw )?
2. Brać na pusty żołądek czy jednak zjeść coś przed?
3. Co warto mieć przy sobie w trakcie podróży ( o benzo to wiem ju, ale np jakieś słodkie jedzenie, elektrolity, itp )?
To będzie moja pierwsza przygoda z Substancją o takim działaniu
Proszę o scalenie
scalono ~ kwik
no i pewnie najprawdopodniej masz 150, ja po jednym czułem niedosyt ale jak rozdałem kilku świeżakom to po jednym mieli ok fazke - ja tam żarłem po 2-3 i czegoś mi brakowało no ale ja to ja
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.