Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 775 / 120 / 0
Lepiej iść spac bez benzo i mięć piękny afterglow po kiepskim rwanym śnie, ale jak to się mówi sometimes you do what you have to do. Ale że totalnie nic nie zostaje to nie jest prawda, coś tam zostaje a ile to zależy jak dużo było kwasa a jak dużo benzo.
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 13 / / 0
Hej mam 3 pytanka:

1. Czy bezpieczne będzie wzięcie one playera na czteroletnim ciągu Fentanylowym ( takim 24/7 bez żadnych przerw )?

2. Brać na pusty żołądek czy jednak zjeść coś przed?

3. Co warto mieć przy sobie w trakcie podróży ( o benzo to wiem ju, ale np jakieś słodkie jedzenie, elektrolity, itp )?

To będzie moja pierwsza przygoda z Substancją o takim działaniu

Proszę o scalenie 🖤

scalono ~ kwik
pytasz się dlaczego biorę?
Poprostu boję się świata na trzeźwo
  • 5363 / 961 / 0
Mimo że nie ma bezpośrednich interakcji to połączenie może być niebezpieczne.

fentanyl wplywa na ośrodek oddechowy, 1p-LSD może wywołać lęk i panikę, dezorientację możesz źle ocenić swoją sytuację na tripie.

Obie substancje mogą wpływać na ciśnienie tętnicze, opioid zazwyczaj je obniża a 1p-LSD może podnosić.

W dodatku zachodzi duże ryzyko bad tripa nawet jesli nic Ci się fizycznie nie stanie to możliwe że po kwasie Cię oświeci i zrozumiesz że biorąc fenta codziennie sobie wbijasz gwoździe do trumny i każdy następny może być tym ostatnim.

Odstaw fenta bierz się z kwasa. Takie moje zdanie.
https://youtu.be/NGr_496TmCg?is=vW3GZAbkGRdjd972
  • 1530 / 395 / 13
wczorajVeigo pisze:
Hej mam 3 pytanka:

1. Czy bezpieczne będzie wzięcie one playera na czteroletnim ciągu Fentanylowym ( takim 24/7 bez żadnych przerw )?

2. Brać na pusty żołądek czy jednak zjeść coś przed?

3. Co warto mieć przy sobie w trakcie podróży ( o benzo to wiem ju, ale np jakieś słodkie jedzenie, elektrolity, itp )?

To będzie moja pierwsza przygoda z Substancją o takim działaniu

Proszę o scalenie 🖤

scalono ~ kwik
nic ci nie będzie, imho 1P to nie są jakieś mocne kwasy i nie robią takiego srogiego mindfucku jak oryginały, benzo zbyteczne ale licz się, że nie uśniesz przez najbliższe 8h

no i pewnie najprawdopodniej masz 150, ja po jednym czułem niedosyt ale jak rozdałem kilku świeżakom to po jednym mieli ok fazke - ja tam żarłem po 2-3 i czegoś mi brakowało no ale ja to ja %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.