Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
1. Czy bezpieczne będzie wzięcie one playera na czteroletnim ciągu Fentanylowym ( takim 24/7 bez żadnych przerw )?
2. Brać na pusty żołądek czy jednak zjeść coś przed?
3. Co warto mieć przy sobie w trakcie podróży ( o benzo to wiem ju, ale np jakieś słodkie jedzenie, elektrolity, itp )?
To będzie moja pierwsza przygoda z Substancją o takim działaniu
Proszę o scalenie
scalono ~ kwik
Poprostu boję się świata na trzeźwo
fentanyl wplywa na ośrodek oddechowy, 1p-LSD może wywołać lęk i panikę, dezorientację możesz źle ocenić swoją sytuację na tripie.
Obie substancje mogą wpływać na ciśnienie tętnicze, opioid zazwyczaj je obniża a 1p-LSD może podnosić.
W dodatku zachodzi duże ryzyko bad tripa nawet jesli nic Ci się fizycznie nie stanie to możliwe że po kwasie Cię oświeci i zrozumiesz że biorąc fenta codziennie sobie wbijasz gwoździe do trumny i każdy następny może być tym ostatnim.
Odstaw fenta bierz się z kwasa. Takie moje zdanie.
wczorajVeigo pisze: Hej mam 3 pytanka:
1. Czy bezpieczne będzie wzięcie one playera na czteroletnim ciągu Fentanylowym ( takim 24/7 bez żadnych przerw )?
2. Brać na pusty żołądek czy jednak zjeść coś przed?
3. Co warto mieć przy sobie w trakcie podróży ( o benzo to wiem ju, ale np jakieś słodkie jedzenie, elektrolity, itp )?
To będzie moja pierwsza przygoda z Substancją o takim działaniu
Proszę o scalenie
scalono ~ kwik
no i pewnie najprawdopodniej masz 150, ja po jednym czułem niedosyt ale jak rozdałem kilku świeżakom to po jednym mieli ok fazke - ja tam żarłem po 2-3 i czegoś mi brakowało no ale ja to ja
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.