Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 140 / 2 / 0
@up - Ciężko zrozumieć o co Ci dokładnie chodzi.

Boisz się o urojenia - wszystko zależy od twojej psychiki, ale wiem po sobie, że nawet okazyjne przyjęcie pentedronu (i to niekoniecznie w tak dużych ilościach jak 1g na nocke), kończy się u mnie przeważnie niezbyt klawymi psychozami (podobnymi i tak intensywnymi jak w przypadku zwały po meth). I tutaj żaden miesiąc przerwy Ci nie pomoże, zapomnij.

wspominałeś, że w ilościach około 200 mg występowały u Ciebie drgawki ja wiem, że sort dobry teraz i w ogóle, no ale bez przesady. Więc może lepiej sobie darować i oszczędzić resztki zdrowia i psychiki? ;)

No offence.

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 20 / / 0
Maharadza pisze:
ale wiem po sobie, że nawet okazyjne przyjęcie pentedronu (i to niekoniecznie w tak dużych ilościach jak 1g na nocke), kończy się u mnie przeważnie niezbyt klawymi psychozami (podobnymi i tak intensywnymi jak w przypadku zwały po meth). I tutaj żaden miesiąc przerwy Ci nie pomoże, zapomnij.
.
Jakieś 2 miesiace temu testowałem 200mg oralem(nie uzywam takich specyfików czesciej niz 1-2 razy na miesiac) i oczywiscie wystąpiła niezbyt klawa psychoza(uczucie ze wszyscy mnie obserwują, jakiś dziwny niepokój, serce zaczęło kołatać co dodatkowo denerwuje) ogólnie słaba zabawa i przy 3mmc, które testowałem przed wczoraj było podobnie jakieś 60% lżej jeśli da się to tak ując. I mam tu pytanie czy da się coś zrobić by przywrócić status quo, zeby zabawa ze stimsami była taka jak się zaczynało, czy po prostu dać sobie spokój ?
Uwaga! Użytkownik Witur nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 106 / 0
Niestety muszę cię zasmucić,jak już raz wpadniesz w psychozy to po ciebie.Brzmi brutalnie,ale to prawda.Wpadłeś pewnie w taki sam schemat ćpania,chodzi o to że jak to sobie uświadomisz na trzeżwo,to schemat wiążący się z kołowaniem,braniem,znajomymi i tym co się robi na bani jest cały czas bardzo do siebie podobny.Najlepiej zrobisz jak przestaniesz brać,ale wiem że będzie ciężko.Za dużo myślisz jak jesteś na fazie i pewnie jesteś za wrażliwy.Jedyny sposób to mniej myśleć i złamać schematy związane z tym rytuałem,coś takiego jak reset umysłu.Bardzo trudna sprawa,acz możliwa.
  • 49 / / 0
Wystarczy skończyć z tymi substancjami i po jakimś czasie minie, trwały stan to na pewno nie jest. Sam miałem psychozy gdy kładłem się spać, tak kurewsko nieprzyjemne uczucie ze nie chce juz do tego wracać. Bk od tamtej pory nie są dla mnie aż tak przyjemne jak na początku, przynajmniej nie w długich ciągach. pentedron, alfa oraz 3-MMC to nie dla mnie na długą metę.
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią.
  • 1817 / 106 / 0
pentedron,alfa i 3mmc to nie dla żadnego na dłuższą metę.pentedron ma duże schody moim zdaniem i jest psychozogenny.
  • 299 / 3 / 0
Na zjazd po pente polecam MXE, fajnie odmóżdża i nic nie ucz, po jakimś czasie można iść spać.
  • 73 / / 0
UR-144 na zejściu pentedronu to dopiero jest psychozogenne. Stałem z lornetką w oknie, bo mnie podpatrywali, nie polecam. Polecam za to etizolam :D, najlepiej x2
Uwaga! Użytkownik szybki_gonzalez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
DzonLon pisze:
Na zjazd po pente polecam MXE, fajnie odmóżdża i nic nie ucz, po jakimś czasie można iść spać.
po mxe można złapać niezłe schizy, ja bym tego nie polecił ,ale co kto lubi :P
po jakimś czasie można iść spać również nie biorąc nic na zjazd ,hehe. Jak bierzecie rekreacyjnie, to czemu nie kupicie rc-benzo ,które są przecież ogólnie dostępne? lepiej wydać kasę na etizolam niż gówno jakim jest mxe
  • 69 / / 0
Potwierdzam to co napisał przedmówca! etizolam czyni cuda w moim przypadku jeśli chodzi o zejścia przy stimsach jak i przy uspokajaniu jeśli faza jest zbyt mocna... Jedna niebieska i juz jest dobrze, a jeśli mam już naprawdę grube przespidowanie to dwie potrafią nawet ułożyć do snu :-) Złoty środek na bolączki super szybkiego gada :-)
A i sam sen po eti jest zajebisty! Głęboki, spokojny i naprawdę dający wypoczynek! Nie ma jakiś większych problemów z wybudzeniem i osobiście nie odczuwam jakiegoś Nie przyjemnego afterglow, u mnie pożądane działanie zamyka się w jakiś 6-7 godzinach :-)
  • 6 / / 0
Piszecie że pentedron nie nadaje się na długie ciągi, zależy dla kogo. Dość często trafiają się nie przespane tygodnie i tylko po 3 dniu obojętnie ile bym nie wzioł muszę się położyć na 3-4h po tym mogę już na nowo. Psychozy jako tako niby mam ale rzadko, po 5 dniu zdarzy się jakąś chora wkrętka że psy za mną jeżdżą czy sąsiad który od zawsze stoi na rogu bloku to pies ale to szybko mija, przejdę obok powiem dzień dobry i śmieje się sam z siebie wtedy. Najważniejsze jest odżywianie, nawet jak nie możecie nic zjeść to na siłę hot-doga ze statoila z dużą ilością sosu zapity butelka wody, żołądek zacznie pracować i jest lepiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.