Przejrzyj temat, były na pewno mieszanki z Majką, benzodiazepinami i N-etyl heksedronem.
Od siebie dodam, że "typowego" speedbala (IV, w każdym razie) na tym uważam za pomysł arcydebilny, ze względu na ultrakrótki czas działania, mieszankę z benzo - za nie najrozsądniejszą, biorąc pod uwagę stromą krzywą działania U i możliwość przygrzania za dużo podczas GABA-beztroski (a na pewno wymagającą pilnowania jeśli nie jesteś znającym swoje możliwości weteranem, a U będziesz podawał IV). Jeśli chcesz mieszać z opioidami, to pewnie wiesz co robisz - a jak nie, to jest spora szansa, że skończysz jako warzywo.
Przed momentem poszedł sniff 10 mg U i w drugą dziurę 75 mg hexa. I wiecie co? Jeszcze nigdy słuchanie muzyki nie sprawiało mi takiej przyjemności. Ciarki zapierdalają mi po całym ciele tak że włosy robią meksykańską falę nawet pod klip gangu z albani
Szkoda, że nie udało mi się skołować trawy, pewnie fajnie by się teraz skomponowała.
Jedyne benzo jakie mam to Flubromazepam, ale do wyra jeszcze za wcześnie :)
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
10-15mg robiło zadowalająco, a na początku nawet 7mg.
Choć moim zdaniem bliżej już temu w działaniu do oxy niż morfiny. 15mg Upka porównałbym do 70-80mg oksykodonu. Trafniej jest porównać do oxy, efekty mają więcej wspólnego niż ma się to w przypadku morfiny. Jednak faza jest inna i można w ten sposób tylko przeliczać dawki.
I o ile dawki wyliczone przez Beriga są okej na pierwszy raz, może na pierwsze 2-3 razy, to potem już trzeba co najmniej 1,5x więcej ładować, a może nawet 2x. (wszędzie to "może", "chyba", "około", bo niestety nie mam wagi na stanie obecnie)
Teabadger pisze:Innymi słowy wpierdalałem łyżeczką o pojemności całkowitej 20mg
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Oczywiście wiem to, ale biorąc pod uwagę klientów wiadomo kogo to byłem pewny, że to rozcierka i można walić większe ilości :cheesy: Ale działało super, szkoda tylko, że tak krótko.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.