Przejrzyj temat, były na pewno mieszanki z Majką, benzodiazepinami i N-etyl heksedronem.
Od siebie dodam, że "typowego" speedbala (IV, w każdym razie) na tym uważam za pomysł arcydebilny, ze względu na ultrakrótki czas działania, mieszankę z benzo - za nie najrozsądniejszą, biorąc pod uwagę stromą krzywą działania U i możliwość przygrzania za dużo podczas GABA-beztroski (a na pewno wymagającą pilnowania jeśli nie jesteś znającym swoje możliwości weteranem, a U będziesz podawał IV). Jeśli chcesz mieszać z opioidami, to pewnie wiesz co robisz - a jak nie, to jest spora szansa, że skończysz jako warzywo.
Przed momentem poszedł sniff 10 mg U i w drugą dziurę 75 mg hexa. I wiecie co? Jeszcze nigdy słuchanie muzyki nie sprawiało mi takiej przyjemności. Ciarki zapierdalają mi po całym ciele tak że włosy robią meksykańską falę nawet pod klip gangu z albani
Szkoda, że nie udało mi się skołować trawy, pewnie fajnie by się teraz skomponowała.
Jedyne benzo jakie mam to Flubromazepam, ale do wyra jeszcze za wcześnie :)
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
10-15mg robiło zadowalająco, a na początku nawet 7mg.
Choć moim zdaniem bliżej już temu w działaniu do oxy niż morfiny. 15mg Upka porównałbym do 70-80mg oksykodonu. Trafniej jest porównać do oxy, efekty mają więcej wspólnego niż ma się to w przypadku morfiny. Jednak faza jest inna i można w ten sposób tylko przeliczać dawki.
I o ile dawki wyliczone przez Beriga są okej na pierwszy raz, może na pierwsze 2-3 razy, to potem już trzeba co najmniej 1,5x więcej ładować, a może nawet 2x. (wszędzie to "może", "chyba", "około", bo niestety nie mam wagi na stanie obecnie)
Teabadger pisze:Innymi słowy wpierdalałem łyżeczką o pojemności całkowitej 20mg
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Oczywiście wiem to, ale biorąc pod uwagę klientów wiadomo kogo to byłem pewny, że to rozcierka i można walić większe ilości :cheesy: Ale działało super, szkoda tylko, że tak krótko.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.