ODPOWIEDZ
  • 219 / 18 / 0
Prawdopodobnie wszyscy, którzy mieli z [pierwszego polskiego rzutu]. :-p

Przejrzyj temat, były na pewno mieszanki z Majką, benzodiazepinami i N-etyl heksedronem.

Od siebie dodam, że "typowego" speedbala (IV, w każdym razie) na tym uważam za pomysł arcydebilny, ze względu na ultrakrótki czas działania, mieszankę z benzo - za nie najrozsądniejszą, biorąc pod uwagę stromą krzywą działania U i możliwość przygrzania za dużo podczas GABA-beztroski (a na pewno wymagającą pilnowania jeśli nie jesteś znającym swoje możliwości weteranem, a U będziesz podawał IV). Jeśli chcesz mieszać z opioidami, to pewnie wiesz co robisz - a jak nie, to jest spora szansa, że skończysz jako warzywo.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 4 / 0
Po peaku U47700 bardzo szybko robię się senny, więc dzisiaj postanowiłem połączyć ową substancję z jakimś stymulantem, aby zniwelować ten efekt i móc nacieszyć się wachlarzem efektów jakie oferuje opiatowe upierdolenie zamiast przekimać 90% bomby. Szybki research w spiżarni i za moment w kiermanie już miałem trochę fety, połówkę hexa i listek Coffeinum 0,2g. kofeina od razu wróciła na swoje miejsce, bo doszedłem do wniosku, że walenie mocnego opiatu pod coffe to tak trochę jak zapijać spiryt wodą z kranu %-D feta również poszła w odstawkę bo jutro mam do ogarnięcia kilka spraw, których załatwianie na zwale może być trochę problematyczne. Suma sumarum padło na hexa.
Przed momentem poszedł sniff 10 mg U i w drugą dziurę 75 mg hexa. I wiecie co? Jeszcze nigdy słuchanie muzyki nie sprawiało mi takiej przyjemności. Ciarki zapierdalają mi po całym ciele tak że włosy robią meksykańską falę nawet pod klip gangu z albani %-D Z takim stanem umysłu to pewnie nawet oglądanie mody na sukces byłoby interesujące, ale pierdole ide szybko na balkon póki leci na żywo transmisja burzy z piorunami. :gun:
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 495 / 22 / 0
Ten z lasu mixowalem z benzo beczka i hexenem, było bardzo si. Ten drugi juz czysty czasem z hexenem i też było ok. Tak czy siak, przynajmniej dla mnie U nie potrzebuje podkładu że stima, bo działa na mnie bardzo aktywizujaco
  • 58 / 4 / 0
Z którą benzodiazepiną mixowałeś? Ja dzisiaj lecę na podkładzie z amph. Jest przyjemnie, ale doznania są wyraźnie spłycone. Pomimo większych dawek U nie robi takiej roboty jak wczoraj, ale za to kontakty interpersonalne z osobami z zewnątrz są w miarę normalne więc nie ma problemu z wyjściem gdzieś na miasto ;)
Szkoda, że nie udało mi się skołować trawy, pewnie fajnie by się teraz skomponowała.
Jedyne benzo jakie mam to Flubromazepam, ale do wyra jeszcze za wcześnie :)
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 766 / 136 / 6
Jak przeliczacie dawki U-47700 na apteczne opioidy? Skoro w modelach zwierzęcych jest 7,5x mocniejszy niż morfina, to u ludzi powinno być podobnie. Biodostępność jest na pewno wysoka, przyjmijmy 80% donosowo. Moja dawka morfiny oralnie to 600 mg, by osiągnąć stan bardzo przyjemny, lecz bez nodów (takie przedostatnie stadium przyjemności). Zakładamy biodostępność 40-50% (używam pieprzu czarnego, grapefruita), która przy chronicznym podawaniu oralnym wzrasta. To daje 240-300 mg morfiny IV. Podzielone przez potencjał U-47700, czyli 7.5x, daje nam 32-40 mg tegoż związku. Czy to odpowiednia dawka? Jak sądzicie? Podzielcie się doświadczeniami :)
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 992 / 25 / 0
Moje przeliczenia wychodzą podobnie do Twoich. U mnie 200mg morfiny p.o jest ok, przy biodostępności 50%, 13mg U-47700.
10-15mg robiło zadowalająco, a na początku nawet 7mg.

Choć moim zdaniem bliżej już temu w działaniu do oxy niż morfiny. 15mg Upka porównałbym do 70-80mg oksykodonu. Trafniej jest porównać do oxy, efekty mają więcej wspólnego niż ma się to w przypadku morfiny. Jednak faza jest inna i można w ten sposób tylko przeliczać dawki.
  • 1037 / 10 / 0
Najbliżej temu do petydyny i powtarzam to już po raz kolejny. Euforia (przy iv.) na poziomie 3x kodeiny, natomiast powoduje takie przyjemne grzanie/brzęczenie (ja to tak odczuwam) w całym ciele jak po petydynie, tylko że - inaczej niż przy petydynie - nie powoduje dysforii ani nie zaburza błędnika, więc dla mnie jest bardzo si.
I o ile dawki wyliczone przez Beriga są okej na pierwszy raz, może na pierwsze 2-3 razy, to potem już trzeba co najmniej 1,5x więcej ładować, a może nawet 2x. (wszędzie to "może", "chyba", "około", bo niestety nie mam wagi na stanie obecnie)
  • 1794 / 124 / 0
Teabadger pisze:
Innymi słowy wpierdalałem łyżeczką o pojemności całkowitej 20mg
Chcę ci tylko uświadomić, że tą łyżeczkę dostałeś w zestawie z jakąś substancją (pewnie brałeś jakieś 5-htp albo inny noopept) i te 20mg odnosi się tylko do tej substancji. Każda substancja ma inną wagę, więc pełna łyżeczka u-47 to prawie na 100% nie jest 20mg, tylko inna wartość :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1660 / 301 / 0
@up
Oczywiście wiem to, ale biorąc pod uwagę klientów wiadomo kogo to byłem pewny, że to rozcierka i można walić większe ilości :cheesy: Ale działało super, szkoda tylko, że tak krótko.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 219 / 18 / 0
Z szarego sklepu w którym był dokładnie jeden rzut U do tej pory nie bierz - mało co właściwej substancji u nich jest, i to na podkładzie z chlorowodorku chujwieczego.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.