Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Szkoda, że mendy zbanowały dwucepka. On był niczym srogi huragan, który budził strach, a zarazem był piękny do oglądania.
Poza tym, uwielbiałem patrzeć jak dwucepek rozkurwia nowicjuszy :-D
Teabadger pisze:Czyżby jakieś mocniejsze kartony ALD-52 ostatnio latały na rynku? Jak zjadłem 5 i dorzuciłem bliżej nieokreśloną ilość 2C-P to tylko urwał mi się film, ale może to i dobrze![]()
Szkoda, że mendy zbanowały dwucepka. On był niczym srogi huragan, który budził strach, a zarazem był piękny do oglądania.
Poza tym, uwielbiałem patrzeć jak dwucepek rozkurwia nowicjuszy :-D
Będę się przymierzał do ALD-52,
alladyn mnie porobił, ale miałem wrażenie, że nic mnie tak nie uwaliło jak 2C-P. Duża różnica między AL-LADem a ALD-52?
Też tak długo wchodzi? bo u mnie to chyba z 45min...
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Co do 2C-P, to fakt. Chyba już tylko bromoważka mogłaby poryć banię mocniej niż ten jeździec apokalipsy. Jedyna rzecz, po której miałem tak poryty łeb to był homecik w dawce większej, niż miałem dostać
Na sen sobie planuję wziąć 2 browary, nie będzie się to gryzło z kwasem? Benzo nie chcę brać.
Piwo nie będzie miało żadnych interakcji z lizergamidem, ale czy w takiej ilości pomoże ci zasnąć to wątpliwe. Raczej lekko wyciszy natłok myśli.
The body or a conscious mind'
Tak jakby co przypominam.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Sam planuję na następny raz 2 sztuki.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.