Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 9 / 3
od dawna zarezerwowana dla największych pojebów %-D :-D
  • 98 / 6 / 0
lubię poczytać ten wątek bo się śmieję z pojebów, sam to samo robiłem. Jak czasem do tej kurwy wrócę to od razu mam głosy w głowie halucynacje, zawsze IV i zawsze w dużych ilościach. Ile waszym zdaniem tkwi mg tego gówna w 1 szt dopalacza młotek thora?

możecie się śmiać, kiedyś sobie myślałem, że jeśli istnieje szatan to istnieje też i Bóg. A cośtam czytałem i doczytałem że szatana nie tak trudno sprowokować, i sobie myślałem, opętaj mnie skurwielu jak tam jesteś, to uwierzę w Boga jeśli ten ostatni istnieje. No cóż, opętała mnie kiedyś alfa, szatan w proszku, a w Boga dalej nie wierzę, albo wierzę z przerwami. Hipokryzja czy jak?
dj Jekyll & mr Hyde
  • 570 / 8 / 0
alfa wybiega poza rzeczywistość brana w ciagach wapo/i.v naprzemiań nie ma co do tego zludzeń
do tego częste picie "Herbatki" dunno what is is powoduje bardzo wizualną wersje psychozy alfowej %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 570 / 8 / 0
o scalenie plosem

moze ja napiszę zaczelo sie jak wybieglem z domku nabuzofany alfą
dotarlem do okolicznej wsi tam biegalem po polach uciekajac przed policją ktora krazyla ale jednak mnie nie zatrzymala dopalalem caly czas
wyszedlem na autostrade zlapalem stopa 4rano?!!? tirem do gdanska dojechalem tam juz lazali za mną szukalem pkt z alkoholoem dopalilem w toj toju naprzeciwko komisariatu %-D z nikad zjawil sie jakis bezdomny co mi dał zapalniczkę calą wymienilem moje stare puste
przy pkt metadonowym poznalem goscia zapisalem sie na ten niby program w miedzy czasie od rana 2 razy strzelic alfę w tym 1 strzal wymagał interwencji pogotowia otrzymalem klona/ rolke i.m dotarlem tam w miedzy czasie trzeci gosc sie nawinal nikt i.v nie chcial
jedynie ja on palil trzeci dymu sie bał widzialem jak odsypuje bez pytania dla siebie ale olalem to trucizn nie zalowalem nikomu ;d
dotarlem do sopotu z jednym z gosciu tam strzleilem zaś alfę bu za duzo szukalem go kilka h pozniej go mowie ej a on ja cie nie znam no to huj mowie cos se wkrecil laze za nim laze kilka godzin pozniej zrezygnowany wsiadam w skm na gdansk do mnie dosiedli sie ojcowie smutni jacys mylsalem ze dostane wjebnae ejden cos notowal caly czas w tczewie poznalem parę bezdomnych wczesniej mi znanynch chetni byli stestowane i obeznani w temacie ogarnelem sobie klono/rolki z geblem nmieszane to i w bani najebalo na dworcu huk i zjazd lece na oddzial szpitalny tam uroilem sobie co wczesniej pisalem zaczely sie poszukawaniua karetki na cmentarzu w asysycie okolo 20-30osob w dresach mialem dotrzec na czas lecz nie zdarzylem bo zawsze nieopodal byla policja dotarlem do pkp tam upilem sie z dwama goscmi i bylo le-piej napoatoczylo sie jeszcze kilku grozoni mi smiercią dojechalem jakos na baze w miedzy czasiei mpreza byla jeszcze w innym lokalu
4.5km nocą bez oswietlenia musialem isc bedac sledzonym przez auta i czujac strach o wlasnie zycie
dotarlem do domu zdrzemnolem sie chwilę chyba i ruszam dalej zatrzymal sie stop dotarlem do nastepnego miasta tam juz kamarealnie ladnie pukam do znajomego takiego pijaczka nie otwiera inny gosc sie nawinal zaprowadzil gdzie indzije
tam pelen relax robienie kota wyszedl idealny kopcenie alfy całłą noc ten gosc co przyprowadzil sie ulotnił gdześ rano po wino do sklepu
i herbatka amnezja calkowita wstaje sam leze w lozku w tym samym pokoju alfy są są zdezorientowany probowalem zamiatać cokoliwek robic przybyl ten chlop w zarowce widizalem kamery i byly juz zamonotowane ni dalem mu juz jarac w glowie slysze glosy wez jego samarke (tzn moją) dobra wyszedlem z tamtad tzn zabral mnie z tamtad inny chlop ktory twiedzil ze ten z ktorym palilem jest tajniakiem zdezorientowany slysze jak gada przez tel ze ma mnie pozniej tam zaprowadzic a mi sie wypieral ze gadal ze swoim ojcem
poszedlem na sor wyrwać jakis klono bo sie skonczyl bez efektu
wracam laze bez sensu full psycho postanowilem wrocic tam rozmowa telefoniczna z oddali nazala powrot i ogolnie dalej to juz wiecie
finalnie dobe pozniej zabral mnie ktos stopem na baze %-D
Warszawski Cpun pisze:
  • 1874 / 96 / 127
Boziu, serio tak po a pvp miales?
wolna molekula
#mops
  • 4807 / 268 / 0
Masz szczęście że nie dostałeś porządnego wpierdolu w skm-ce, widziałem tam takie akcje że po pasażerów się bujających karetka przyjeżdżała. Jakaś z lekka pojebana jest ochrona - kanaria w trójmieście. Chociaż to może wina klientów. Się nie pierdolili tam kilka lat temu, za nogi na stoliku 3 podchodziło z pięściami. Podobno kibice robią na ochronie lub robili.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 570 / 8 / 0
nie bylem tam agresywny zero nic tylko kompletnie zdezorientowany co sie dzieje
ja w ogole sie dziwie ze zyje po tej akcji bo w tle bylo wiele wydarzen czy z mojej glowy czy z rzeczywistosci

ale jestem ciekaw co z tego wyniknie
na detoxie nie chcą mnie juz nigdzie przez aferme z medykami eh
nawarzylem se tej alfy i nie ma komu huknac teraz %-D ;-(
Warszawski Cpun pisze:
  • 5839 / 1209 / 43
https://www.youtube.com/watch?v=6EefPcht54c
tu wygląda jak trip po alfie
ja tam alfe nawet bym lubił i walił, ale ten zjazd mnie zbyt wkurwiał.
Zawsze mówie : MDPV > alfa ale po mdfce, też są schizy w chuj podobne.
MMmm ale bym sobie zapalił buszka, a mam tylko kryształ 3emki. Mogę go jednaj przygrzać ? Srry, za oftop ale jako 5 letni użytkownik, a 6 letni( bo rok bierny / lecz wierny) mam do tego prawo ==> i chuj. A knajpy alfony nie ma.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 268 / 9 / 3
próbowałem wapo 3mmc ale nie czułem efektów, fakt faktem było to w nocy i na dworze nawet nei wiem czy sie dobrze zatopiła, możesz spróbować ale raczej wątpie i nie działało faktycznie.
  • 160 / / 0
Egzotiko pisze:

moze ja napiszę zaczelo sie jak wybieglem z domku nabuzofany alfą [...]
@885/Egzotiko - jak ja uwielbiam czytać o czymś takim, jestem w niebie, pisz częściej co Ci się ostatnio przydażyło albo nie wiem, bloga otwórz z codzienną dawką wpisów <3 :gun:
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.