Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
london5 pisze:Wąchałem raz ronsona i takie dziwne uczycie, ze gorąco się robiło i w bani taki ścisk jakby. No i mrowienie w genitaliach. I chujowy "smak" gazu w mordzie.
tak miałem po ronsonie, ale nie doświadczyłem nigdy żadnych halucynacji
za to znam pewnego ćpuna który mówił że kupił gdzieś inny gaz po którym miał realistyczne halucynacje, np że policja przyszła po niego i juz go mieli zabierac i znikneli etc, ale nie pamięta nazwy gazu
wie ktoś co to mogł być za gaz ?
i z czego mogła wynikać taka różnica w profilu działania ?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
muskmen pisze:Dodam że to nie tylko gaz do zapalniczek. Jest to w praktycznie każdym sprayu(wliczając "sprężone powietrze" ). Odświeżacz powietrza z carefoura za 4 zł bardziej się opłaca od gazu.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.