Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
london5 pisze:Wąchałem raz ronsona i takie dziwne uczycie, ze gorąco się robiło i w bani taki ścisk jakby. No i mrowienie w genitaliach. I chujowy "smak" gazu w mordzie.
tak miałem po ronsonie, ale nie doświadczyłem nigdy żadnych halucynacji
za to znam pewnego ćpuna który mówił że kupił gdzieś inny gaz po którym miał realistyczne halucynacje, np że policja przyszła po niego i juz go mieli zabierac i znikneli etc, ale nie pamięta nazwy gazu
wie ktoś co to mogł być za gaz ?
i z czego mogła wynikać taka różnica w profilu działania ?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
muskmen pisze:Dodam że to nie tylko gaz do zapalniczek. Jest to w praktycznie każdym sprayu(wliczając "sprężone powietrze" ). Odświeżacz powietrza z carefoura za 4 zł bardziej się opłaca od gazu.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.