Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
ja w tesco kupowalem i zawsze bylo minimum 3-4pestki na greypa.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 10 / / 0
Maleczny pisze:
ja w tesco kupowalem i zawsze bylo minimum 3-4pestki na greypa.
Nasza dzisiejsza żywność jest za bardzo modyfikowana, co wynika z tego że w grejpfrucie prawie nie ma grejpfruta. Najlepiej wziąć takiego z plantacji, ale nie będe jechał do brazylii czy tam gdzieś po grejpy ;D. Wole już citro kuracje sobie zajebać ;>
  • 207 / 2 / 0
noo dzisiaj wreszcie wypróbuję tego grejpa (z tego co od Was słyszałem to ładnie wspomaga, więc muszę spróbować) :D mam nadzieję, że ładnie mnie pomiksuje, bo mam tylko 450mg
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 142 / / 0
450 2 greypami powinno zadzialac jak600-700mg ale i tak fajniej ja kdla mnie niz sam DXM
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2647 / 41 / 0
Z grejpami faza się nieco zmienia... Jeast taka jakby głębsza. Zajebista :-D
  • 207 / 2 / 0
Nie było tak rewelacyjnie jak się spodziewałem.
Zjadłem całego grejpa poczekałem nieco ponad pół godziny zjadłem 30 tabsów.
Faza wchodziła dłużej niż normalnie, nie powiem była trochę większa lecz spodziewałem się czegoś lepszego.
  • 2778 / 47 / 0
Zjebałeś. Tyle razy było pisane, że enzymy muszą dostać czas na to, żeby się poprawnie wysycić.

Raz, że jeden grejp to trochę za mało, a dwa - jedz to na 4-5h przed DXM, a najlepiej codziennie i wtedy za każdym razem będzie wypierdalało z butów.
  • 2310 / 14 / 0
Ja jeszcze raz polecę ten Citrosept. Buteleczka 10ml kosztuje jakieś 18.99 a 30ml ok. 35zł ( opłacalniejsza opcja ). Oczywiście warto codziennie spożywać po jakieś 15-20kropli. Potem DXM działa pięknie i kolorowo, serotonina zalewa mózg i brak jest potem niektórych negatywnych efektów. Wpiszcie grejpy i Citrosept na stałe do swojej diety. Poza tym dużo dużo płynów, zdrowego jedzenia, tlenu i obcowania z pozytywnymi bodźcami :-)
  • 207 / 2 / 0
nawet jak zjebałem to w sumie nic sie nie stało, bo w kuchni już leży kolejny grejpfrut :D
Mama jest bardzo zdziwiona co ja tak grejpfruty polubiłem ;p
Myślałem, że to około 40 minut przed zjedzeniem tabletek trzeba (gdzieś tu chyba tak przeczytałem, albo miałem taką bombe, że źle przeczytałem)
  • 242 / / 0
Tak jak wszyscy inni to mówili tak samo ja powtórze, że grejpy żre się kilka godzin przed wzięciem. I także polecam Citrosept, czy Greposept, albo czeski odpowiednik Citrovital, ekstrakcik z grejpfruta, bardziej opłacalne i mniej żarcia.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.