Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Maleczny pisze:ja w tesco kupowalem i zawsze bylo minimum 3-4pestki na greypa.
Zjadłem całego grejpa poczekałem nieco ponad pół godziny zjadłem 30 tabsów.
Faza wchodziła dłużej niż normalnie, nie powiem była trochę większa lecz spodziewałem się czegoś lepszego.
Raz, że jeden grejp to trochę za mało, a dwa - jedz to na 4-5h przed DXM, a najlepiej codziennie i wtedy za każdym razem będzie wypierdalało z butów.
Mama jest bardzo zdziwiona co ja tak grejpfruty polubiłem ;p
Myślałem, że to około 40 minut przed zjedzeniem tabletek trzeba (gdzieś tu chyba tak przeczytałem, albo miałem taką bombe, że źle przeczytałem)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.