Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 797 / 451 / 0
Kiedyś chciałem się zajebac i rozpusciłem w wódce 4 paczki klonazepamu.
Wylądowałem na toksykologii bo zajebanego znalazł mnie mój współlokator.
Także morał jest taki, że nie tak łatwo od tego umrzeć.
  • 1951 / 318 / 0
15 lipca 2024Elkov21 pisze:
Mam pytanie odnośnie trzęsących się łap jako objawu skreta.. bralem z miesiac- dwa miesiące nieregularnie klony, 2-3 razy w tygodniu z reguły max, zazwyczaj rzadziej. Brałem po .5 na początku, potem 1-1.5mg , rzadko bardzo brałem pełne 2mg, parę.razy może. I tak po tej zabawie na wszelki wypadek ostatni tydzień przed skończeniem pudełka bralmem po 0.5mg dziennie, licząc że jeśli będę miał mini skreta.to będzie naprawdę mini. I tak z 5 dni temu skończyły mi się zupełnie tabsy, i tak - wczoraj wieczorem trzęsły mi się łapy trochę, dziś odrobinę mocniej. Jakoś wątpię żeby to był skręt bo dziwne żeby tak późno się zaczął i o dziwo to jedyny objaw,.brak rozbicia psychicznego itp, ale- biorę pregabaline.jeszcze jako stabilizator, i ostatnio biorę jej więcej, 450-600mg, lub ok. 900.rekreacyjnie gdy ta.dawka jeszcze działała, teraz.nie dziala. I wiem że 1 prega by pomogła na mini skręta po benzo, i 2 pregabalina u mnie (i nie tylko u mnie chyba) powoduje że zaczynają mi się trzesc ręce jeśli biorę jej duże dawki, zwykle.po wzięciu, rzadziej na następny dzień, ale wczoraj wziąłem większą rano i większą wieczorem, i tak się zastanawiam czy te ręce przez dawkę pregi, czy raczej z powodu mikroskreta..
Łał wpierdoliłeś się w narkotyk takiego (najgorszego) kalibru a nie wiesz nawet co to jest okres półtrwania :/
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 270 / 66 / 0
Napisał ktoś kto jest uzależniony od mj benzo i opio a wydaje mu się, że nie. haha możesz mogoś umoralniać !
Uwaga! Użytkownik PolskiLen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4932 / 859 / 0
@tosieniedzieje no łatwo nie jest, same benzo przedawkować solo to prawie niemożliwe. Ale z tą wódka mogło się udać.
  • 3047 / 1034 / 0
od bardzo dawna zażywam leki z tej grupy naprawdę bardzo rzadko i w uzasadnionych przypadkach - doraźnie. dzisiaj potrzebowałem chwili wyciszenia i wystarczyło mi 5 mg Relanium, aby zapomnieć o stresie, wzmocniło ono idealnie odurzenie po wzięciu Bunondolu, tj. buprenorfiny.

te leki naprawdę pomagają i nigdy o nich nie zapomnę, cieszę się, że zmieniłem swoje podejście do nich i częstotliwość ich używania. kiedyś zdarzało mi się naprawdę nadużywać benzodwuazepin i nie prowadziło to do niczego dobrego, najgorszy typ lekozależności - w mojej opinii.

a teraz, taka rolka piątka, zażyta raz na ruski rok działa cuda. :tabletki: :papieros:

pozdrawiam wszystkich,

przodownik
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1339 / 338 / 13
jprdl to u mnie wraki wpieprzają ten diazepam jak cukierki po kilka sztuk 10mg na raz

dzisiaj takiego starego grzejnika spotkałem jak zamawiałem żarcie (próbował jeszcze bezczelnie podpierdolić komuś zamówienie… oczywiście bezskutecznie) porobiony jak meserszmit i jeszcze z pustym blistrze w lapie, jak zapytałem ile opierdolił to odparł, że zaledwie 5 %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3047 / 1034 / 0
ja, z reguły, starałem się nigdy aż tak nie przesadzać z benzodiazepinami, ale, w przeszłości, nieraz zdarzało mi się przyjmować dawki przekraczające te standardowe 5-10 mg Relanium (bądź równoważnie niskie przy innych preparatach) - także i w ciągach, ale udało mi się z tego wybrnąć i parę lat mam z takim nadużywaniem spokój. leki uspokajające działają najskuteczniej, gdy zażywa się je doraźnie.

zażywanie trankwilizerów było dla mnie najbardziej problematyczne, gdy byłem dawniej w długich ciągach na sporawych dawkach Tramalu, kiedy to ich stosowanie jako podkład było na swój sposób konieczne, aby uniknąć mogących potencjalnie wystąpić, napadów padaczkowych. wtedy miałem do czynienia z "wymuszoną" lekozależnością krzyżową - dopiero po przejściu na inne, silniejsze opioidy zdołałem sukcesywnie zredukować użycie benzodwuazepin.

w kwestii lęku - z niepokojem natomiast, mam do czynienia na co dzień i mimo tego udaje mi się ograniczyć rolki do absolutnie niezbędnego minimum, choć mógłbym je zażywać bardzo często i z pewnością osłabiłyby napięcie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1478 / 90 / 2
Ja dałem 4,5 mg po ciągu bzd i ledwo uspakaja, brak snu.
action movie:gun:
  • 248 / 84 / 0
6mg alpry wjechało i właśnie popijam sobie wódeczkę :D
Jakiś nowy smak żołądkowej dorwałam, ale już czuję wjazd tej wódy i wyczuwam gruby wieczór haha. Chyba będę musiała niedługo poprawić mefem :p

Przeniesiono do knajpy, bo w wątku ogólnym nic nie wnosi. Zwróć uwagę gdzie co piszesz. @Vetulani44
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 11 / 0
Hejo.
Spożywam benzodiazepiny ponad 12msc, codziennie.

Trochę spadła informacja do zapamiętania, ale to mało ważne.

Chociaż gdy przeczytam zdanie, lub coś obejrzę to zapominam po godzinie, chyba że mnie coś zszokuje to zapamiętuję.

I dobrze bo mnóstwo bzdur przekazywanych przez media, czy oglądanych na mieście, całkowicie nie interesuje mnie, żeby to zapamiętywać.

Twarze rozpoznaję i mam pamięć z tych wcześniejszych zdarzeń, które się odbiły jakimś wrażeniem etc.
Przecież nie muszę zapamiętywać każdej sekundy, co się dzieje w dzień.
Po chuj mi to?

Idę, przypierdolić dawkę benzo w roztworze. Te skurwysynstwo ciągnie mentalnie. Mogę się benzo suplementówac dożywotnio, wyjebane we wskazania, że tak sie nie powinno!

Rodzić też się nie powinieneś, chociaż żyjesz, dla mnie bez powodu. Dlatego łatwo se odpowiadam, nie jestem do niczego przymuszany, z benzo jestem zgrany.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).