Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 402 / 3 / 0
Może S-EX wypróbuj. Też daje to czego szukasz.
Lepsze działanie, bez ketonowego nieogaru i bez zjazdu (chyba że dużo alko zmixujesz)
Sam byłem zaskoczony :mrgreen:
wiewi2@bk.ru
  • 48 / 2 / 0
U mnie po niewielkiej kresce penty (50mg) na zejsciu kartonik 25I-NBOMe działa dużo mocniej brany pod dziąsło niż zwykle. ;)
  • 720 / 12 / 0
Dla mnie ta substancja to chyba najgorze gowno.. sort B - zjebana stymulacja, siada na serducho ogolnie takie rozcpanie i nic wiecej. Dawkowanie 300mg w 2 godziny ale roznie rozkladane i dlatego moze dzialanie takie ni w pizde ni w oko.
  • 4807 / 268 / 0
po co tutaj wrzuty na dilerów?

sort chujowy strasznie, to akurat prawda
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1893 / 182 / 0
Chujowy pentedron? Nie wierzę, tego chyba jeszcze nie grali? %-D Może akurat taki sort się trafił...
Szczerze mówiąc ja od jakiegoś czasu wolę przyjebać alfę niż penta, skoro można niemiło się przejechać jak pan PuTTy na przykład... jest wydajniej, a przedawa penta i alfy ma bardzo podobne objawy, więc jak już się truć, to ekonomicznie :cheesy:
  • 606 / 8 / 0
tak swoją drogą, wie ktoś z czego składa się aktualnie cherry coccolino?

ps: wiem, że głównie z penta i trochę EPH, ale jakie proporcje?
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 245 / 2 / 0
probowal ktos z was moze pentedron pills 125mg. warte uwagi?
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 1180 / 5 / 0
Tylko po co przepłacać za coś co możesz sam zrobić, tylko trochę inaczej wyglądające (kapsy)?

Kup sobie kryształy, kapsuły, wagę i będziesz miał swoją własną linie produkcyjną ;)
  • 245 / 2 / 0
Dobrze spytam tak,czy dawka 125mg to nie bedzie malo oralem dla rekreacyjnego cpunka?
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 1180 / 5 / 0
Oralem to 200-250 jest ok.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.