Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Tak w ogóle, to mam pomysł. Jak myślicie. DOC utrzymałby się w żelkach? Jak to przeprowadzić? Nastrzykując odpowiednią ilość roztworu do żelki? Jak z odparowaniem?
Just like that, one, two, three, four...
Dla doświadczonych! !!
16 marca 2018blackgoku pisze: To jak w żelki, lizaki? DOC jest bardzo wytrzymały jak na psychodeliki. No ale przeginać też nie można. grv2, a z tymi lizakami?
16 marca 2018GetBuzzed pisze: Zajebalem 2,5 mg na czysto i było fajnie, ale jak na mój gust za słabo. Dla doświadczonych triperow spokojnie można od 4mg startować moim zdaniem.
Dla doświadczonych! !!
Przeczytaj cały watek, ja to zrobiłem i napotkałem opisy gdy 3mg rozwalało ludzi na kawałki. Tez byli doświadczeni. Ja tez tak mam i mi bez tolerancji starcza 3mg a juz czuje czasem ze jest za wiele. Jak mam tolerancje to 4,5-5mg i nigdy więcej.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
Mam pytanko kumpel dziś mi DOC proponował lecz mam wątpliwości ponieważ :
1. Było to czerwonym płynem w strzykawce (nabierał z małej buteleczki), było to 2ml, mówił że jak się wezmę 1ml to jest light a jak 2ml to ok, wszędzie pisze że to jest w listkach jak LSD.
2. Za te 2ml chciał 15zł
3. Mówił że to z Czech bo tam to jest legalne
Czy wszystko co mówił jest prawdą ?
17 marca 2018MASTERIO pisze: Witam
Mam pytanko kumpel dziś mi DOC proponował lecz mam wątpliwości ponieważ :
1. Było to czerwonym płynem w strzykawce (nabierał z małej buteleczki), było to 2ml, mówił że jak się wezmę 1ml to jest light a jak 2ml to ok, wszędzie pisze że to jest w listkach jak LSD.
2. Za te 2ml chciał 15zł
3. Mówił że to z Czech bo tam to jest legalne
Czy wszystko co mówił jest prawdą ?
2. Nie
3. W PL też jest legal
DOC pokazał swoje kolorowe piękno i psychodeliczny potencjał, jest bardzo kolorowy i można być zafascynowanym tym pięknem. Negatywnych odczuć nie miałem po za ostra biegunką. Dawka dla mnie optymalna całkowicie, nie widzę potrzeby zwiększania dawki.
Przeprowadziłem badania na dawce 1 mg
DOC nadal bardzo aktywny. S&S słoneczne zimowe południe. Cienie przyciągały mnie innością. Wszystko było nasycone dziewiczą innością. Lekkie falowanie obrazu przy skupieniu, wyostrzone kolory, dobre samopoczucie i wzmocniona empatia. Nadal wystąpiła u mnie pieniąca sie biegunka, ale mniej intensywna i na krócej jak przy 3 mg
Przeprowadziłem badania na dawce 0,5 mg = 500 mcg
DOC w tej dawce jest odczuwalny już po godzinie i rozkręca się do szczytu w 3 godziny. Wyraźna aktywność, poprawa nastroju, odczucie inności przypomina mi gałkę muszkatołową lecz bez zamuły i negatywnych odczuć. Nie stwierdziłem żadnych efektów ubocznych, nawet nie pogoniło mnie do WC z biegunką. Stan ten jest na dłuższą metę nudny, ma niski potencjał, choć na poprawę i ubarwienie dnia jest to odczucie odpowiednie. Bardziej jednak podobał mi się stan od 1mg do 3 mg.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.