Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
A po jakim czasie od zażycia 30 tabletek będzie ta spiaczka zażyłem na początku 1 tabletkę i już po 5 minutach nawet mniej czułem blogostan i czy takie ilości lepiej brać po jednej czy np po dwa rzuty jeden 20 tabletek I potem dorzucić 10 czy już nie zdążę i odrazu 30 ? Niechce popełnić zamobojstwa a pozadnie ukurwić
  • 2 / / 0
Chodzi mi bardziej o to czy po takiej ilości bede normalnie kontaktował po czytałem różne opinie na hajpku i niektórzy nic nie pamiętali ale funkcjonowali normalnie
  • 2 / / 0
No dobra zrozumiałem mniej więcej o co chodzi szkoda materiału dzięki
  • 586 / 81 / 0
Po roku doswiadczylem dzis tego klonowego uniesienia, tego spokoju... Wkoncu sie nie boje.
Jestem dość trudny.
  • 559 / 55 / 0
Mam pytanie odnośnie trzęsących się łap jako objawu skreta.. bralem z miesiac- dwa miesiące nieregularnie klony, 2-3 razy w tygodniu z reguły max, zazwyczaj rzadziej. Brałem po .5 na początku, potem 1-1.5mg , rzadko bardzo brałem pełne 2mg, parę.razy może. I tak po tej zabawie na wszelki wypadek ostatni tydzień przed skończeniem pudełka bralmem po 0.5mg dziennie, licząc że jeśli będę miał mini skreta.to będzie naprawdę mini. I tak z 5 dni temu skończyły mi się zupełnie tabsy, i tak - wczoraj wieczorem trzęsły mi się łapy trochę, dziś odrobinę mocniej. Jakoś wątpię żeby to był skręt bo dziwne żeby tak późno się zaczął i o dziwo to jedyny objaw,.brak rozbicia psychicznego itp, ale- biorę pregabaline.jeszcze jako stabilizator, i ostatnio biorę jej więcej, 450-600mg, lub ok. 900.rekreacyjnie gdy ta.dawka jeszcze działała, teraz.nie dziala. I wiem że 1 prega by pomogła na mini skręta po benzo, i 2 pregabalina u mnie (i nie tylko u mnie chyba) powoduje że zaczynają mi się trzesc ręce jeśli biorę jej duże dawki, zwykle.po wzięciu, rzadziej na następny dzień, ale wczoraj wziąłem większą rano i większą wieczorem, i tak się zastanawiam czy te ręce przez dawkę pregi, czy raczej z powodu mikroskreta..
  • 1660 / 300 / 0
Mnie po trzech tygodniach nieźle skręciło i nie mogłem sobie dopomóc rolkami (testy).
W każdym razie teraz, po owocnej rozmowie z pewnym psychiatrą mam klony 2 mg, dzielę ostrym nożem te Krzyże na 4 części, jakaś symbolika tu mi się nasuwa i wsuwam te ćwiartki kiedy ich czas nadejdzie. Mocno jest powiem Wam, a wciąż mam 20 pocisków typu blister-mózg. I nawet przystopowałem trochę, bo mniej to więcej.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2251 / 383 / 0
klony mają predefiniowana podziałkę , także dzielić na 4 to wręcz wymusza. Natomiast dzielenie Lorafenu 2.5 mg na 4 części gdy nie ma podziałki to jest rozsądne myślenie.
  • 1 / / 0
Czy też tak macie gdy bierzecie klony jeden dwa albo nawet i 10 to efekt jest ten sam?
Gdy wezme xanax 3 tabletki to mnie odetnie ale przy klonach tak nie ma prosze o informacje
  • 1925 / 312 / 0
Dzis dzien sobie spedzilem z wylaczonymi enocjami na Xanaxie i przyznam, ze (oryginal) dziala bardzo fajnie lacznie 1.5mg (0.5 plus 1 potem) na przemian z mj i jest git. Ogladam stary Piatek13 z 82 i stare horrory wchodza na zbaku jak zloto
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1928 / 190 / 0
@m4xsp33d, mam podobnie. Tylko ja od 3 lat jestem na stałej dawce 2-4mg, ale czasem zdarzy się wyskok. Wtedy biorę 6-10mg, więcej nie ma sensu, ponieważ nie czuję różnicy.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.