Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
A po jakim czasie od zażycia 30 tabletek będzie ta spiaczka zażyłem na początku 1 tabletkę i już po 5 minutach nawet mniej czułem blogostan i czy takie ilości lepiej brać po jednej czy np po dwa rzuty jeden 20 tabletek I potem dorzucić 10 czy już nie zdążę i odrazu 30 ? Niechce popełnić zamobojstwa a pozadnie ukurwić
  • 2 / / 0
Chodzi mi bardziej o to czy po takiej ilości bede normalnie kontaktował po czytałem różne opinie na hajpku i niektórzy nic nie pamiętali ale funkcjonowali normalnie
  • 2 / / 0
No dobra zrozumiałem mniej więcej o co chodzi szkoda materiału dzięki
  • 586 / 81 / 0
Po roku doswiadczylem dzis tego klonowego uniesienia, tego spokoju... Wkoncu sie nie boje.
Jestem dość trudny.
  • 559 / 55 / 0
Mam pytanie odnośnie trzęsących się łap jako objawu skreta.. bralem z miesiac- dwa miesiące nieregularnie klony, 2-3 razy w tygodniu z reguły max, zazwyczaj rzadziej. Brałem po .5 na początku, potem 1-1.5mg , rzadko bardzo brałem pełne 2mg, parę.razy może. I tak po tej zabawie na wszelki wypadek ostatni tydzień przed skończeniem pudełka bralmem po 0.5mg dziennie, licząc że jeśli będę miał mini skreta.to będzie naprawdę mini. I tak z 5 dni temu skończyły mi się zupełnie tabsy, i tak - wczoraj wieczorem trzęsły mi się łapy trochę, dziś odrobinę mocniej. Jakoś wątpię żeby to był skręt bo dziwne żeby tak późno się zaczął i o dziwo to jedyny objaw,.brak rozbicia psychicznego itp, ale- biorę pregabaline.jeszcze jako stabilizator, i ostatnio biorę jej więcej, 450-600mg, lub ok. 900.rekreacyjnie gdy ta.dawka jeszcze działała, teraz.nie dziala. I wiem że 1 prega by pomogła na mini skręta po benzo, i 2 pregabalina u mnie (i nie tylko u mnie chyba) powoduje że zaczynają mi się trzesc ręce jeśli biorę jej duże dawki, zwykle.po wzięciu, rzadziej na następny dzień, ale wczoraj wziąłem większą rano i większą wieczorem, i tak się zastanawiam czy te ręce przez dawkę pregi, czy raczej z powodu mikroskreta..
  • 1660 / 300 / 0
Mnie po trzech tygodniach nieźle skręciło i nie mogłem sobie dopomóc rolkami (testy).
W każdym razie teraz, po owocnej rozmowie z pewnym psychiatrą mam klony 2 mg, dzielę ostrym nożem te Krzyże na 4 części, jakaś symbolika tu mi się nasuwa i wsuwam te ćwiartki kiedy ich czas nadejdzie. Mocno jest powiem Wam, a wciąż mam 20 pocisków typu blister-mózg. I nawet przystopowałem trochę, bo mniej to więcej.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2251 / 383 / 0
klony mają predefiniowana podziałkę , także dzielić na 4 to wręcz wymusza. Natomiast dzielenie Lorafenu 2.5 mg na 4 części gdy nie ma podziałki to jest rozsądne myślenie.
  • 1 / / 0
Czy też tak macie gdy bierzecie klony jeden dwa albo nawet i 10 to efekt jest ten sam?
Gdy wezme xanax 3 tabletki to mnie odetnie ale przy klonach tak nie ma prosze o informacje
  • 1926 / 312 / 0
Dzis dzien sobie spedzilem z wylaczonymi enocjami na Xanaxie i przyznam, ze (oryginal) dziala bardzo fajnie lacznie 1.5mg (0.5 plus 1 potem) na przemian z mj i jest git. Ogladam stary Piatek13 z 82 i stare horrory wchodza na zbaku jak zloto
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1928 / 191 / 0
@m4xsp33d, mam podobnie. Tylko ja od 3 lat jestem na stałej dawce 2-4mg, ale czasem zdarzy się wyskok. Wtedy biorę 6-10mg, więcej nie ma sensu, ponieważ nie czuję różnicy.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.