Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 120 / 32 / 0
05 marca 2024Atropolamine pisze:
Masz jakiś pomysł jak z tego zejdziesz? Bo po takim ciągu na jakimś rc to może być nieciekawie.
Nie mam pomysłu, benzo zawsze będzie w mojej diecie. Bez benzo jestem psychicznym wrakiem. Jak się skończy, to będę załatwiać obojętnie jakie i tak wkoło, będzie wesoło.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 32 / 0
Wlew doodbytniczy trzech centów co w przeliczeniu dotyczy 6,5miligrama.

Nie no konfabuluje, żadnych roztworów nie wlewalam nigdy w pupę.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 2392 / 663 / 0
@ pomarszczona Polecam wlew doodbytniczy z metaamfetaminy zmieszanej z pregabaliną .... Walisz takie coś p.r - w dupala i podobno kończą się wtedy żarty....

A ja se zjadłem 2mg klona i chuj! Dobrze mi z tym !!!
  • 88 / 7 / 0
Ugulem całe te zrobiłem se ten słynny czaj i może po 20 minutach parzenia kurwil na odległość jak niemyta dupa ale za to podczas picia i po wypiciu nie było żadnych efektów nawet pierdolonych nudności kurwa bez sensu
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
Jaki czaj Xanny ??? Z czego ?? Kawa z herbatą? To jest mit że to wali w łeb... podobno

@ Xanny777

Po Twoich wypowiedziach wgl widzę że z Uniwersum Szkolnej 17 jesteś zaznajomiony ogułem ?:P
  • 327 / 68 / 0
1mg klona, stardawg z waporyzatora, 500mg ashwaghandy, kawka z l-teanina i piękny mam wieczór
czas zwolnić
  • 932 / 504 / 0
Dwójka leci w gardło, trzymam się nadal postanowienia i zarzucam sobie co dwa tygodnie.
Wolę to niż się schlac, mniejsze uboki, a działanie raz na dwa tygodnie jest cały czas perfekcyjne
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1077 / 318 / 5
Decyzję uważam za słuszną, (raz na dwa tygodnie clon zamiast alkoholu) ale clona się nie połyka.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 120 / 32 / 0
Up/
Dlaczego nie? Chrupiesz w gębię i rozścierasz językiem, potem połykasz.
Szybciej niż czekanie, aż rozpuści się pod językiem.
Chyba ze walisz dozylnie albo domięśniowo, w tym segmencie się nie wypowiem.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 932 / 504 / 0
W kabel to najlepiej diazepam, benzo stworzone do tego
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.