Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
24 sierpnia 2019kalafior91 pisze: ^
Kurwa. 6 lat się przymierzałem do kupna i taki psikus![]()
Warto to zarzucić jak nie będziesz mial tolerancji, substancja jest świetna o ile masz dobry towar.
Rozbujało się ładnie towarzysko. Zgubiłem rachubę czasu, ale działało dość krótko. Dorzuciliśmy jeszcze tyle samo, może trochę więcej i też coś szurnęło, ale już nie miałem siły jak po całym dniu na MDMA taki zjazd że czujesz że działa, ale mówiąc urywa Ci już myśli i nie dokanczasz zdania. Ja zarzuciłem sobie 0,5mg eti popilem piwem i poszedłem sobie spać. Kolega poszedł jeszcze walić kreski i położył się gdzieś dopiero o 8,kiedy to ja już wstawałem. Żadnych negatywnych efektów zjazdów, czy moralniakow. Dla mnie substancja spoko, poczekam kilka tygodni i zarzucę jeszcze na czysto. Polecam. Ja bym to porównał do subtelnego MDMA, ale jak mówię alkohol i koks mógł mieć też na to wpływ.
29 grudnia 2019DrugDaniel420 pisze: Dostalem prawdopodobnie 5g tego zamiast fety i przerobiłem w 3,5dnia. Czy coś może mi się stać?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
29 marca 2020Narkone pisze: Dzień wcześniej wciągaliśmy koks i nie wytrzymaliśmy z kolegą dnia następnego zarzuciliśmy tak po ok 200mg oralnie.
Rozbujało się ładnie towarzysko. Zgubiłem rachubę czasu, ale działało dość krótko. Dorzuciliśmy jeszcze tyle samo, może trochę więcej i też coś szurnęło, ale już nie miałem siły jak po całym dniu na MDMA taki zjazd że czujesz że działa, ale mówiąc urywa Ci już myśli i nie dokanczasz zdania. Ja zarzuciłem sobie 0,5mg eti popilem piwem i poszedłem sobie spać. Kolega poszedł jeszcze walić kreski i położył się gdzieś dopiero o 8,kiedy to ja już wstawałem. Żadnych negatywnych efektów zjazdów, czy moralniakow. Dla mnie substancja spoko, poczekam kilka tygodni i zarzucę jeszcze na czysto. Polecam. Ja bym to porównał do subtelnego MDMA, ale jak mówię alkohol i koks mógł mieć też na to wpływ.
Optymalnie dla mnie była bombka 220mg, dobra faza , peak jakies 4h no moze 3h ale wgniatajacej w fotel euforii.
Jak byłem w pracy to wrzucałem maks 50mg co 2h.
Zaczynałem od 2 wrzut po 100mg a potem takie "rozbudzeniowki" po 50
Jak byłem w domu czy chciałem gdzieś wyskoczyć to zaczynałem od 200mg i potem po 70-100.
A no i po ciągach na ketonach fajnie się na tym spało.
Jednak trzeba było uważać, bo jak się przebiliśmy przez zamulr to bezsenność była kurewska.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.