Jutro może będzie kompletnie odwrotnie. Dasz coś od siebie i coś zyskasz, albo wydarzy się coś bardzo pozytywnego co zmieni całe Twoje życie. Wtedy pomyślisz sobie: nie spodziewałem się takiego prezentu od losu, myślałem o podparciu się metą, a tu okazało się, że wcale nie muszę.
Dzisiaj możesz nie mieć kasy, zajebistej pracy, pozycji, bentleya w garażu, chaty na rivierze. Mogą dotknąć Cię mniejsze lub większe problemy zdrowotne, osobiste czy finansowe. W zdecydowanej większości problemy nie trwają wiecznie. Najważniejsze, że masz własne myślenie i zdolności. Tego nie kupisz i nie załatwisz żadną chemią, a zawsze możesz wykorzystać do poprawienia sytuacji. O to chodzi i o tym pamiętaj.
Twój potencjał i Twoje działanie. Nawet jeśli dzisiaj coś stracisz, to nic. Tego typu ludzie jak Ty potrafią szybko się podnieść. Przecież odniosłeś już jedno, małe zwycięstwo. Więc potrafisz.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Moim największym marzeniem jest to by zobaczyć świat takim jakim jest naprawdę...
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
"Kiedyś" to wydarzenia z przeszłości i Twoja osobowość w tamtym czasie. Cofać czasu jeszcze nie potrafimy. Osobowość każdego podlega zmianom. Ważne aby nie tracić tego, co w niej najlepsze. Zgadnij co zniszczy przesadne stosowanie leków ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Powoli zaczynam dochodzic do wniosku że to zwykła schizofrenia prosta. Jednocześnie się cieszę i smucę. Z jednej strony wiedziałbym co mi jest i wiedział w większym przybliżeniu gdzie stoje w swoim życiu a z drugiej strony to jest niemalże skazanie na porzucenie nadziei na to co było, że to wróci. Chciałbym się upewnic, mam do was pytanie: Czy jeżeli miałbym rzekomo depresję i brał to fluo które po miesiącu poprawiłoby mój nastrój w idiotyczny, denerwujący sposób to co to by oznaczało? Pozdrawiam.
Trochę za bardzo mieszasz w konstrukcji zdań. :-) Poza tym ok. :-)
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.