4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / / 0
ze wszystkich znanych mi źródeł w GD ani razu nie dostałem prawdziwego 4-MMC. Zamawiają tony rc i wciskają owy towar jako mef. Ceny wahają się od 50-70 zł
  • 1558 / 18 / 0
fouc pisze:
skad ci ludzie z 3 postami nagle sa tak swiecie przekonani ze potrafia odroznic 4mmc puder od 4mec puder? ja bym za chuja nie odróżnił
Nie odróżniłbyś ? 4-mec jest po prostu chujowy, a użytkownicy z 3 postami nie muszą siedzieć na forum całe życie żeby sobie ogarniać mefedron..
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1188 / 5 / 0
ja sie spotkalam z mefedronem modyfikowanym i brefedronem, ktore nadal sa legalne i sprzedaja je w zamian z mefedronem, nadal kosztuja 60-70 zl, ale to juz nie o samo, a od delegalizacji ciezej jest z prawdziwym mefem, ciagle jakies zamiennieki.

ja tam jednka nie przepadam za takimi rzeczami na dluzsza mete, jak polacze tego typu specyfiki z alkoholem to zjazd mam makabryczny.
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
WaWa - od sierpnia dobrego nie było nic w przedziale 80-120pln.. czasem jak sie trafi dobro to kolejne zamowienie jakiś shit niestety.
mam nadzieje, ze na Sylwestra coś dobrego rzucą bo miało być
  • 657 / 7 / 0
Czy mozliwym jest by mef byl zolty?
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Korzystaj z wyszukiwarki
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 18 / 0
mozliwe.

jesli jest zanieczyszczony
  • 51 / 1 / 0
W Poznaniu sprzedaja straszne gowno zazwyczaj. Dla przykladu na imprezach mowia ludziom, ze to mefa, a daja MDPV i inne dziwne rzeczy :-/ . ALE z dobrym dojsciem mozna trafic na naprawde niezly mefedron zazwyczaj za 80 zl. Klepie bardzo ladnie, smierdzi tak jak powinien no i milosc do wszystkich jest niesamowita %-D
  • 33 / 1 / 0
Niedawno było dane mi spróbować mefkę kryształ za 60 pln/g. Była całkiem całkiem jednak to już nie to co kiedyś. Brakuje czegoś...Niby tak samo jak kiedyś a jednak inaczej. Ciekawe z czym to mieszają. :nuts: Dla tych, co bardziej się orientują: częściej idzie dorwać puder czy kryształ?
reedukacja
  • 83 / 1 / 0
A moze już przećpany organizm i nie klepie? I tak może niestety być :(
Uwaga! Użytkownik SanteKutaczo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.