Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Świetne w MDAI jest to, że jest takie lekkie dla ciała, nie ma żadnych męczących wejść/zjazdów. Moim zdaniem samo MDAI jest idealne do przytulnej posiadówy w domu w gronie bliskich osób, zaś na imprezy znakomite w miksie ze stymulantem.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
syntax_error pisze:Działa :-) w mniejszych dawkach niż startowa. Nieco podbija i wydłuża. Bardzo pozytywnie :-)
dsn pisze:Jak jest z tolerancją na MDAI? Po ilu dniach od poprzedniego zażycia odczuję znów pełnię efektów?
testerr pisze:za czasów "złotego" MDAI (złoty, krystaliczny puch) jakieś 1,5 roku temu wpadałem w 4-5 dniowe ciągi (pojedyncza dawka/dobę 120-170mg) i działało z niewielkim spadkiem mocy. dlatego wtedy trochę się spękałem sporego potencjału uzależniającego. ale złoty MDAI był w ch* mocny - ze 2-3 razy niż dzisiaj dostępny.dsn pisze:Jak jest z tolerancją na MDAI? Po ilu dniach od poprzedniego zażycia odczuję znów pełnię efektów?
Ostatnie doświadczenie z RC 25 styczeń a jeszcze wcześniej sylwester także tolerki nie mam wyrobionej .
Teraz 4 szybkie pytania
1. W towarzystwie osób trzeźwych da radę siedzieć na ogarze ?
2. Da się pokonać odległość ok 11 km prowadząc samochód (z 4-5 godzin po aplikacji) ?
3. Czas od wrzutki do peaku ?
4. Zjazd ?
AstralWalker pisze:Czyli dzisiejszego bierzesz po 240-510mg? Nie piecze pupa przy zakupie? Powinna, bo Twój dostawca Cię rucha
Ze znanych mi sklepów 2 ma MDAI w dodatku to samo, bo brałem od obu - G i B.
Może przesadziłem z 3x, ale 2x to na pewno.
Choćby wczoraj po 200mg białego szczurek jeszcze kilka godzin snuł sie po kwadracie, a po 150mg "zlotego" zasypiał niewiedząc kiedy na fotelu przed kompem.
Dla tego samego efektu niekontrolowanego zasniecia trzebaby trzepnac min. 250mg obecnego sortu.
A w 5. dniu ciągu do 400mg by się spokojnie doszło. Czyli wszystko się zgadza.
@up
1. da rade, tam nie ma jako takiego nieogaru, po prostu łapie sennosc i wyjebka na wszystko - moim zdaniem to nie jest RC na imprezy (chyba, ze czilloutowe, kazdy przychodzi ze swoja laska, zalega na poduszkach, a z glosnikow saczą sie downtempowe kawalki)
2. da sie, ale odradzam jak po wszystkich serotoninergikach - bardzo opoznione reakcje i utrudniona koncentracja. wg mnie czasy reakcji jak u pijanej osoby.
3. oralnie wejscie 30-60 minut. peak 60-90.
4. fizycznego brak; bez tolerki to przyjemny czillout i wyjebka na wszystko; osoby z tolerka moga to jednak odbierac jako brak skupienia i motywacji do czegokolwiek.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.