Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Świetne w MDAI jest to, że jest takie lekkie dla ciała, nie ma żadnych męczących wejść/zjazdów. Moim zdaniem samo MDAI jest idealne do przytulnej posiadówy w domu w gronie bliskich osób, zaś na imprezy znakomite w miksie ze stymulantem.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
syntax_error pisze:Działa :-) w mniejszych dawkach niż startowa. Nieco podbija i wydłuża. Bardzo pozytywnie :-)
dsn pisze:Jak jest z tolerancją na MDAI? Po ilu dniach od poprzedniego zażycia odczuję znów pełnię efektów?
testerr pisze:za czasów "złotego" MDAI (złoty, krystaliczny puch) jakieś 1,5 roku temu wpadałem w 4-5 dniowe ciągi (pojedyncza dawka/dobę 120-170mg) i działało z niewielkim spadkiem mocy. dlatego wtedy trochę się spękałem sporego potencjału uzależniającego. ale złoty MDAI był w ch* mocny - ze 2-3 razy niż dzisiaj dostępny.dsn pisze:Jak jest z tolerancją na MDAI? Po ilu dniach od poprzedniego zażycia odczuję znów pełnię efektów?
Ostatnie doświadczenie z RC 25 styczeń a jeszcze wcześniej sylwester także tolerki nie mam wyrobionej .
Teraz 4 szybkie pytania
1. W towarzystwie osób trzeźwych da radę siedzieć na ogarze ?
2. Da się pokonać odległość ok 11 km prowadząc samochód (z 4-5 godzin po aplikacji) ?
3. Czas od wrzutki do peaku ?
4. Zjazd ?
AstralWalker pisze:Czyli dzisiejszego bierzesz po 240-510mg? Nie piecze pupa przy zakupie? Powinna, bo Twój dostawca Cię rucha
Ze znanych mi sklepów 2 ma MDAI w dodatku to samo, bo brałem od obu - G i B.
Może przesadziłem z 3x, ale 2x to na pewno.
Choćby wczoraj po 200mg białego szczurek jeszcze kilka godzin snuł sie po kwadracie, a po 150mg "zlotego" zasypiał niewiedząc kiedy na fotelu przed kompem.
Dla tego samego efektu niekontrolowanego zasniecia trzebaby trzepnac min. 250mg obecnego sortu.
A w 5. dniu ciągu do 400mg by się spokojnie doszło. Czyli wszystko się zgadza.
@up
1. da rade, tam nie ma jako takiego nieogaru, po prostu łapie sennosc i wyjebka na wszystko - moim zdaniem to nie jest RC na imprezy (chyba, ze czilloutowe, kazdy przychodzi ze swoja laska, zalega na poduszkach, a z glosnikow saczą sie downtempowe kawalki)
2. da sie, ale odradzam jak po wszystkich serotoninergikach - bardzo opoznione reakcje i utrudniona koncentracja. wg mnie czasy reakcji jak u pijanej osoby.
3. oralnie wejscie 30-60 minut. peak 60-90.
4. fizycznego brak; bez tolerki to przyjemny czillout i wyjebka na wszystko; osoby z tolerka moga to jednak odbierac jako brak skupienia i motywacji do czegokolwiek.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.