Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Chyba jednak wole zwykłą amfetamine nawet średniej jakości bo cenowo wychodzi podobnie i bardziej mi pasuje, jednak ten jako jeden z niewielu RCków ma troche polotu do normalnej dobrej fury.
Podsumowanie Methiopropamina
-Pobudzenie, Energia, Witalność.
-Podwyższenie nastroju, euforia, gadatliwość.
-Czystość , klarowność i sterylność myśli oraz czynów.
-Nienachalna stymulacja, którą można wykorzystać w różny sposób.
-Mrowienia na głowie, kończynach i specyficzny rush oraz uczucie w kręgosłupie i w głowie , że jest dobrze ( dopamina UP ^^ )
-Zwiększone libido, temperatura ciała i potliwość.
-Zimne ręce i stopy, bezsenność.
-Afterday ciężki, czuć chemie, spadek nastroju, apatie, zmęczenie.
-Cena jak dla mnie wysoka jednak dobry stymulant i jak ktoś nie ma naprawdę dobrego dojścia opłaca się.
-Nie ma jakiejś masakrującej pizdy z nie ogarem, jednak profil jaki prezentuje MPA bardziej mi sie podoba niż np. takiej Alfy-ppv
Jestem jeszcze najwidoczniej porobiony pisząc tego posta , jednak pisze mi sie go tak naturalnie z czystej przyjemności i chęci wykorzystania stanu w jakim jestem , naprawde Clear Head , za to cenie ten RC, jbc sorry za błędy :P
Pozdro
Relacje z długotrwałej "suplementacji" możesz poczytać choćby tu i tu.
Opinia forumowego eksperta:
JohnyHa pisze:Bardzo chujowa opcja. Porycie wątroby, codzienne nagromadzenie uczucia ogólnego strucia i szybko wyrabiająca się tolerancja wykluczają MPA jako everyday stim. Trzy dni na tym zryły dużo bardziej niż dwa miesiące na EP.Tyler, miales jakies doswiadczenia z metiopropamina? Jak rokuje wg ciebie w porownaniu z etylofenidatem jako 'everyday stim'? Zwlaszcza w polaczeniu z PEA.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.