Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Chyba jednak wole zwykłą amfetamine nawet średniej jakości bo cenowo wychodzi podobnie i bardziej mi pasuje, jednak ten jako jeden z niewielu RCków ma troche polotu do normalnej dobrej fury.
Podsumowanie Methiopropamina
-Pobudzenie, Energia, Witalność.
-Podwyższenie nastroju, euforia, gadatliwość.
-Czystość , klarowność i sterylność myśli oraz czynów.
-Nienachalna stymulacja, którą można wykorzystać w różny sposób.
-Mrowienia na głowie, kończynach i specyficzny rush oraz uczucie w kręgosłupie i w głowie , że jest dobrze ( dopamina UP ^^ )
-Zwiększone libido, temperatura ciała i potliwość.
-Zimne ręce i stopy, bezsenność.
-Afterday ciężki, czuć chemie, spadek nastroju, apatie, zmęczenie.
-Cena jak dla mnie wysoka jednak dobry stymulant i jak ktoś nie ma naprawdę dobrego dojścia opłaca się.
-Nie ma jakiejś masakrującej pizdy z nie ogarem, jednak profil jaki prezentuje MPA bardziej mi sie podoba niż np. takiej Alfy-ppv
Jestem jeszcze najwidoczniej porobiony pisząc tego posta , jednak pisze mi sie go tak naturalnie z czystej przyjemności i chęci wykorzystania stanu w jakim jestem , naprawde Clear Head , za to cenie ten RC, jbc sorry za błędy :P
Pozdro
Relacje z długotrwałej "suplementacji" możesz poczytać choćby tu i tu.
Opinia forumowego eksperta:
JohnyHa pisze:Bardzo chujowa opcja. Porycie wątroby, codzienne nagromadzenie uczucia ogólnego strucia i szybko wyrabiająca się tolerancja wykluczają MPA jako everyday stim. Trzy dni na tym zryły dużo bardziej niż dwa miesiące na EP.Tyler, miales jakies doswiadczenia z metiopropamina? Jak rokuje wg ciebie w porownaniu z etylofenidatem jako 'everyday stim'? Zwlaszcza w polaczeniu z PEA.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.